Connect with us

Madula Petra kiesett – párosban is

Nincs kategorizálva

Madula Petra kiesett – párosban is

Vegyes párosban sem jutott tovább a magyar lány

Mandula Petra számára végérvényesen véget ért az idei US Open, miután a nõi páros nyolcaddöntõjében az osztrák Patricia Wartusch oldalán két szettben kikapott a nyolcadik helyen kiemelt Liezel Huber, Magdalena Maleeva kettõstõl.

Petráék az elsõ szettben 0:2-rõl egyenlítettek, ám hiába tartották ezután a lépést Maleeváékkal, és álltak jobban szinte minden mutatóban náluk, a 4:5-nél elveszített adogatójáték túl sokba került. A második játszma már egyoldalúan alakult, elvégre egyetlen bréklabdájuk sem volt Manduláéknak, az öszszes pontok tekintetében meg éppen feleannyit gyûjtöttek, mint az ellenfél (14–28). Legjobb teniszezõnõnk mindenesetre túlszárnyalta tavalyi teljesítményét (akkor az elsõ körben búcsúzott párosban), ráadásul az idén nyolcaddöntõs Grand Slamet csinált ebben a mûfajban – Melbourne-ben az elõdöntõig, Wimbledonban a negyeddöntõig, Párizsban és most Flushing Meadowsban a nyolcaddöntõig jutott.

Vegyes párosban sem jutott túl messzire Petra: az utóbbi idõben állandóvá lett társa, Graydon Oliver oldalán kikapott az elsõ fordulóban. Az elsõ kiemeltként jegyzett Paola Suárez, Mahesh Bhupathi duó (az argentin hölgy 4. a nõk, az indiai úr 2. a férfiak páros-világranglistáján) túl sok jót nem ígért, ehhez képest csak egy hajszál választotta el a magyar, amerikai kettõst a továbbjutástól. Nyolcvankilenc percnyi játék, 1:1-es szettállás után következhetett a US Open szabályai szerint a vegyes párosban a döntõ játszmát helyettesítõ, tíz megnyert labdamenetig tartó tie-break – ebben 10:6-ra az argentin, indiai pár volt a jobb.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top