Connect with us

Salakosok és keménypályások

Nincs kategorizálva

Salakosok és keménypályások

Elõdöntõsök Flushing Meadowsban

Andy Roddick

Andy Roddick

Két salakspecialista és két keményborítás-mester került be az elõdöntõbe a férfi egyéni versenyzõk kategóriájában a US Openen – természetesen ez egy kicsit eröltetett „diszkrimináció”, ugyanis valamennyi játékos szinte mindegyik pályán meg tudja állni a helyét, csak éppenséggel van kedvenc és kevésbé kedvelt borítás. Mint ahogyan tudjuk ez Juan Carlos Ferrero esetében is: õ inkább a salakot preferálja, mindazonáltal olyan szépen, négy szettben búcsúztatta a keménypályán felnõtt Lleyton Hewittot, mintha nem is Roland Garros bajnok lenne. A másik „salakos” pedig az argentin David Nalbandian, aki hasonlóképpen négy szettel jutott be a legjobb négy közé Younes El Aynaouit maga mögé utasítva.

A másik kettõ pedig amerikai: vagyis a harmadik US Open gyõzelmére váró Andre Agassi és az elsõt megszerezni kívánó Andy Roddick.

Agassi és Guillermo Coria már harmadszor futott össze Grand Slam bajnokságon egymással: az Australian Openen, a Roland Garrsoson és most, a US Openen. A döntõt pedig nagy izgalmakkal várja a „nagy öreg”, ugyanis kellemes emlékei fûzõdnek ehhez a bajnoksághoz. Abba majd Ferrero is beleszól, hogy milyenek lesznek az idei emlékei, ugyanis a legjobb négy között a felsõ házban õk mérik össze az erejüket: „Nagyon kemény meccs lesz, mivel Andre nagyon jól játszik…Nagyon nehéz lesz Andre ellen játszani egy olyan közönség elõtt, amely csak neki szurkol” – jósolta Ferrero.

Az fõtábla alsó felében pedig Andy Roddick vív meg Nalbandiannal, aki egyébként eléggé kiszámíthatatlan fickó: emlékezzünk csak vissza a tavalyi wimbledoni bajnoskágra, ahol egészen a döntõig vitte (Lleyton Hewittól kapott ki három egyenes szettben). Most pedig bekerült pályafutása elsõ US Open elõdöntõjébe. Roddick is elõször került be a US Open legjobb négy játékosa közé azal, hogy egyben elsõ Grand Slam elõdöntõjét is játssza: „mindössze” alig másfél óra leforgása alatt végzett a holland Schalkennel, hogy megszerezze zsinórban 17. gyõzelmét.

Forrás: US Open, Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top