Connect with us

Vizes gyõzelem

Nincs kategorizálva

Vizes gyõzelem

Kedden sem könyörültek meg az égiek New Yorkon

Amilyen szépen és rendben zajlottak az események a US Open elsõ hetében, annyira fájhat most a fejük a szervezõknek: az esõ miatt tegnap is csak egy meccset tudtak kipipálni a fõtáblán: Andre Agassi bejutott a negyeddöntõbe, miután Taylor Dent sérülés miatt feladta a meccset 6-7, 6-4, 7-5-nél.

„Nagyon nehéz dolog ez mindannyiunk számára – mondta Agassi – Nehéz a játékosoknak, a közönségnek, a bajnokságnak. Jó lett volna, ha csak egy meccs miatt izgultak volna, de sajnos az egész verseny egy adta izgalom.”

A megkezdett mérkõzések részeredményei: Juan Carlos Ferrero az elsõ szettet 6-2-re nyerte Todd Martin ellen, Guillermo Coria 6-2, 2-0-ra vezet Jonas Bjorkman ellen, Paradorn Srichaphan pedig 4-3-ra vezet Lleyton Hewittal szemben.

A szervezõk Kim Clijsters negyeddöntõs meccsét is törölték, ha minden jól alakul, akkor ma kerül sor a Clijsters – Mauresmo összecsapásra. Ugyancsak ma lép(ne) pályára Lindsay Davenport is az argentin Paola Suarezzel (õk ketten esti meccset játszottak volna), s ugyancsak elnapolták a férfi negyedik fordulós meccseket Roger Federer és David Nalbandian, Carlos Moyá és Younes El Aynaoui között.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy tovább tart majd a US Open, hanem azt, hogy a teniszezõknek naponta két meccset kell majd abszolválniuk.

„Én soha nem mondom azt, hogy soha – mondta Brian Earley versenyigazgató – a szabály az, hogy naponta egy egyéni meccset kell lejátszani, ellenben ez nem azt jelentené, hogy ha befejezünk egy mérkõzést, akkor nem kezdünk el egy másikat egyugyanazon napon.”

Volt ugyan arra eset, hogy a férfi egyéni döntõt hétfõi napon játszották: 1987-ben Ivan Lendl és Mats Wilander a harmadik hetet „kezdte” meg a US Openen.

Mindenesetre van elég pálya Flushing Meadowsban, elvégre nem kell mindenkinek az elitnek számító centerpályán játszania…

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat

Bulvár

Bulvár

Újabb botrány a Charlie Hebdótól

By 2018. június 24. vasárnap

Bulvár

Babos Tímea csomagjából is loptak Ferihegyen

By 2018. február 10. szombat
To Top