Connect with us

X-man akcióba lépett

Nincs kategorizálva

X-man akcióba lépett

James Blake: Egy nehéz nap éjszakája – Beatles után szabadon

Majdnem három évvel ezelõtt történt az, hogy egy új reménység csapódott be a teniszvilágba Dmitry Tursunov néven: jött a semmibõl és mindjárt meg is verte a világranglista 9. helyén álló Greg Rusedskit Memphisben. Azután Tursunov jött és egy S betûvel (selejtezõs) a neve elõtt beteniszezte magát a harmadik fordulóba a US Openen, ahol viszont találkozott X-mannel, s annak ellenére, hogy azt lehetett volna belõle kinézni, hogy a harmadik meccsét is könnyûszerrel megnyeri, Xavier Malisse bebizonyította neki, hogy még nem õ a legény a gáton. Annak ellenére sem, hogy Tursunov megpattant az elsõ szettben és 5-2-re vezetett a belga ellen, aki csak nyugalommal várta, mikor hibázik az ellenfele. Csakúgy, mint a második játszmában, ahol Tursunov szintén elhúzott 4-1-re. A harmadik szettben pedig már kár volt a gõzért. Malisse 10-8 arányban, szoros küzdelemben nyerte a rövidítést, ahol megintcsak Tursunov lépett meg az elején.
Talán kevesebb vehemencia és több odafigyelés kellene még orosz, mindössze 21 esztendõs srácnak, aki jelen pillanatban az ATP lista 206. helyén tanyázik.

Nem sikerült megvernie a US Open második számú kiemelt játékosát James Blake-nek, az amerikaiak nagy kedvencének (persze csak Andy Roddick után): 6-3, 7-6, 6-3 arányban a svájci Roger Federer jutott be a negyedik fordulóba. A két játékos erõszakosan ragaszkodott az adogatójátékához egészen 4-3-ig, amikor is Federernek adatott meg a lehetõség az elsõ breakre. Azután szépen kiszerválta a szettet is. A másodikban még jobban rátaláltak a játék ritmusára, mégpedig úgy, hogy egészen tie-breakig vitték a meccset: a nehézsúlyú öklözõk is megirigyelhették volna azt a küzdelmet, amit ez a két srác végigcsinált a pályán. Federer egy óriási szervával 7-4-re hozta a második szettet is, amjd azután teljesen a kontrollja alá vette a meccset és 6-3 arányban nyerte a harmadik játszmát is. A negyedik fordulóban Federer ellenlábasa David Nalbandian lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top