Connect with us

Dokic brillírozik

Nincs kategorizálva

Dokic brillírozik

Legfrissebb eredmények a Swisscom Challenge-rõl

A jugoszláv, valamikor a ranglista negyedik helyén álló Jelena Dokic a második fordulót is sikerrel vette a zürichi WTA versenyen: ma a harmadik körért az amerikai Alexandra Stevensont verte meg 4-6, 7-6, 6-1 arányban. Elég közel áll Jelena szívéhez egyébként ez a „terep”, ugyanis 2001-ben döntõs is volt ezen a tornán, tavaly pedig éppen a második fordulóban kapott ki Stevensontól. Következõ ellenfele vagy a harmadik helyen kiemelt Amelie Mauresmo vagy pedig a címvédõ svájci Patty Schnyder lesz.

Egyébként a mérkõzés úgy kezdõdött, hogy Stevenson rögtön három ászt szervált, de Dokic az egyenlõig vitte a játékot. Azután Stevensonnak az ötödik játékban sikerült breakelnie, amikor a 20 esztendõs ellenfél túl hosszúra ütötte a labdát, s a szettet love-game-mel hozta az amerikai. A második szett pedig akkor dõlt el, amikor Stevenson a játékban maradásért adogatott. Az amerikai lány koncentráció hiányát kihasználva Dokic a mindent eldöntõ harmadik játszmában elhúzott 3-0-ára, s amikor Stevenson kezdte volna magát összeszedni, egy elegáns love-játékkal mutatta meg neki, hogy nincs esélye ellene.

A hetedik helyen kiemelt Vera Zvonareva is negyeddöntõs, a mai nap nyitómeccset nyerte meg az amerikai Amy Frazier ellenében. Frazier az elõzõ fordulóban a spanyol veterán Conchita Martinezt verte meg, s kétszer is breakelte orosz ellenlábasát a második szettben, de ez nem bizonyult elegendõnek a gyõzelemhez, ugyanis következett egy elveszített adogatás (harmadszor) s Zvonareva 6-5-nél szépen kiszerválta a meccset.
A legjobb nyolc között Zvonareva ellenfele vagy a második helyen kiemelt Justine Henin-Hardenne lesz vagy pedig az izraeli Anna Pistolesi.

Ugyancsak a negyeddöntõbe került a mai nap folyamán az orosz Nadia Petrova, aki honfitársnõjét, Elena Dementievát búcsúztatta 7-6, 6-3 arányban.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top