Connect with us

Hetes királynõ?

Nincs kategorizálva

Hetes királynõ?

Justine Henin-Hardenne – könnyebb megszerezni, mint megtartani?

Henin-Hardenne az egyest összerakó teniszlabdákkal

Henin-Hardenne az egyest összerakó teniszlabdákkal

Mármint az elsõ helyet a világranglistán. A belga lány személyében friss belga vér került a trónra, csakhogy saját bevallása szerint is nagyon nehéz lesz ezt a pozíciót az év végéig megtartania. Ráadásul sokba kerülhet neki az is, hogy lemondta a linzi részvételt.

A Roland Garros és US Open bajnok vasárnap Jelena Dokicot verte meg a Swisscom Challenge döntõjében, s mivel pillanatnyi legnagyobb riválisa, Kim Clijsters elbukott az elõdöntõben, az övé lett az élpozíció is. Viszont a WTA azt mondja, hogy ez csak egy leheletnyi ideig tartó öröm és boldogság, ugyanis Henin-Hardenne a jövõ héttõl ismét a második helyen „folytatja” a harcot. Ugyanis: a pontállás közötte és Clijsters között nagyon szoros, annyira, hogy mivel úgy döntött, a héten nem játszik, egyben arról is döntött, hogy a jövõ héttõl nem lesz világelsõ.

Viszont ebben a pillanatban Justine-t ez egyáltalán nem érdekli, inkább a teniszlabdákból kirakott „egyes” mellett pózolt, majdan rózsaszínû WTA-s, névreszóló „világelsõ” pólóban jelent meg a döntõt követõen.

„Úgy döntöttem, hogy nem megyek el Linzbe, és bizonyos vagyok benne, hogy ez volt a helyes döntés, mivel száz százalékosnak kell lennem a néhány hét múlva kezdõdõ világbajnokságra (Los Angeles). Világelsõnek lenni annyit jelent, hogy nyertél Grand Slameket, más versenyeket. Ez nem eredmény. Nagyon fontos, de ami nekem segített abban, hogy világelsõ legyek, az, hogy megnyertem a Roland Garrost, a US Opent és még néhány tornát. Úgyhogy a következõ célom a WTA bajnokság. A következõ két hétben mindent elkövetek, hogy rendben tudjam a testemet és talán az elsõ helyen végzem az év végére. Az, hogy az ember felkerüljön az élre, nem könnyû, de az, hogy ott is maradjon, nos, az a legnehezebb.” – nyilatkozta az új világelsõ játékos.

Forrás: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top