Connect with us

Hicham Arazit megmentette Aynaoui sérülése

Nincs kategorizálva

Hicham Arazit megmentette Aynaoui sérülése

Eggyel kevesebben harcolnak Houstonért a párizsi mesteren

A marokkói összecsapás mai nyertese nem Younes El Aynaoui lett, ugyanis lábsérülés miatt feladta a versenyt egy eléggé kényes helyzetben, 6-4, 3-6, 2-1-es állásnál a Hicham arazi elleni küzdelemben – akkor, amikor még bármi megtörténhetett volna. Ez azt is jelenti egyúttal El Aynaoui számára, hogy õ már nem kvalifikáltathatja magát az idényzáró houstoni Mesterek Tornájára.

Annak ellenére, hogy az orvos gyógyszerrel sietett a segítségére, El Aynaouinak nem múltak el a fájdalmai és inkább úgy döntött, hogy a harmadik szett harmadik játékában feladja a mérkõzést.

„Azt tartom helyesnek, ha most abbahagyom, annak érdekében, hogy ne legyen rosszabb az állapotom, s tudom, hogy be kellene fejeznem a teniszezést, ha nem tudnám egy napra pihentetni a lábamat – mondta a csalódott El Aynaoui a játékvezetõ bíró mikrofonjába – Nem akarom befejezni a mérkõzést és úgy továbbmenni, hogy valószínûleg majd nem tudom lejátszani a következõt.”

A nyolcadik helyért a Houstonba tartó repülõre így még David Nalbandian, Mark Philippoussis, Sebastien Grosjean és Paradorn Srichaphan reménykedhet. Utóbbi lett a mai napon az elsõ játékos, aki bejutott a harmadik fordulóba, miután kiütötte a szlovák Karol Becket. Következõ ellenfele pedig Hicham Arazi lesz.

„Nagyon szép dolog lenne, ha egy ázsiai játékos is ott lehetne a legjobb nyolc között Houstonban – mondta Srichaphan – Ha ez megtörténne, azt mondanám, hogy nagyszerû dolog ez az ázsiai tenisz számára, hiszen nincs sok ázsiai teniszezõ, pláne olyan, aki ilyen szintre eljutott.”

Viszont: Ha Nalbandian még tovább húzza egy fordulóval, Srichaphan kiesik a versenyzõk körébõl. Philippoussisnak és Grosjeannak pedig magát a tornát kellene megnyernie, hogy esélyes legyen a részvétele. Ja, és abban reménykednie, hogy az argentin hamar kipottyan.

Maradva a párizsi mesterornánál, a spanyol Feliciano Lopez 7-6, 6-3-ra végzett az orosz Mikhail Youzhnyval, a szlovák Dominik Hrbaty pedig Vincent Spadeával bánt el 7-6, 6-1 arányban.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top