Connect with us

Jenny újabb esélyben reménykedik

Nincs kategorizálva

Jenny újabb esélyben reménykedik

Veszített a US Open elõdöntõjében, visszamondta Shanghait, megszegyénítette magát Moszkvában

Össze kellene szednie magát Jennifer Capriatinak, hiszen közeledik a szezon vége: ami persze a megérdemelt pihenést is jelenti egyben, viszont addig még van mit tejbe aprítani, például, ha ott szeretne lenni az idényzáró „világbajnokságon”, Los Angelesben.

Jenniynek már az év sem kezdõdött jól: rögtön kiesett az Australian Open elsõ fordulójában – ezzel õ lett az elsõ címvédõ teniszezõnõ a bajnokság történetében, aki ilyen hamar távozott. Ezt õ akkor azzal indokolta, hogy a szemmûtéte miatt történhetett meg vele.

Ezután még több sérülés következett, a legnagyobb ezek közül a vállfájdalma volt. Mindössze egy versenyt tudott megnyerni – New Haven – de azért azt se feledjük el, hogy a 27 esztendõs volt világelsõ ezen kívül még hat elõdöntõt és három döntõt játszott. Igaz, a keserû szájízt az okozta az amerikaiaknak, amikor kikapott Justine Henin-Hardennetõl: ez volt az az elõdöntõ, amit valószínûleg egy idei vagy talán sohasem feled el Capriati. Az amerikai lány ugyanis tízszer állt csak két pontra a meccsgyõzelemtõl.

Állítólag ez a három órás mérkõzés fordulópontot jelentett az idei játékában: már nem úgy állt hozzá, mint korábban. Ezt támasztja alá az is, hogy a múlt heti moszkvai teljesítménye Elena Bovina ellen még a legrosszabbnál is gyengébb volt.

Annak ellenére, hogy ötödik a ranglistán – s komoly eséllyel pályázik a szezonzáró bajnokságra – azért fel kell gyûrni azt a bizonyos ruhanemût, ha ott is akar lenni. A héten Filderstadtban játszik, ahol a második fordulóban nem mással, mint a szintén Grand Slam bajnok Mary Pierce-szel kerülhet össze.
De ha veszít is, nem dõl össze a világ, hiszen, gondoljunk csak vissza: három évnyi kihagyás után robbant be ismét a tenisz világába: megnyerve az Australian Opent és Roland Garrost.

Hogy hogyan állja meg helyét Capriati egy olyan darázsfészekben, ahol Henin és Clijsters küzd egymással az elsõ helyért, hamar kiderül, hiszen egy hónap múlva már november, szezonzárás.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top