Connect with us

Nadal: új bumm-bumm Becker?

Nincs kategorizálva

Nadal: új bumm-bumm Becker?

Fókuszban: a madridi mestertorna

Két argentin fiú is túl van az elsõ forduló megpróbáltatásain Madridban: Gaston Gaudio szetthátrányból hozta vissza a mérkõzést a finn Jarkko Nieminen ellen, Juan Ignacio Chela pedig a második szettet ajándékozta oda a hazai pálya elõnyeit élvezõ Alberto Martinnak.

„5-4-nél, amikor szerváltam, egyetlen labdát sem hibázott el – mondta Nieminen – Azután hirtelen 5-5 lett az eredmény, nos, innentõl kezdve bármi megtörténhetett.”

A dél-afrikai Wayne Ferrerira a nagyszervás horvát Ivan Ljubicic felett aratott diadalt, hogy a második körben az elsõ helyen kiemelt, világelsõ Juan Carlos Ferreroval csaphasson össze. Ferreirához kapcsolódik az a hír is, hogy a 32 esztendõs tenisz klasszis visszavonulófélben van: egészen pontosan 2004 végén tervez pontot tenni profi karrierje végére.

Nagy várakozás elõzi meg Rafael Nadal bemutatkozását az otthoni territóriumon. Azt mondják róla, hogy olyan magabiztos, mint annak idején Boris Becker, a tenyerese pedig olyan, mint Rod Laveré volt. Kétségtelen a madridi mestertornán õ a legfiatalabb trófeaharcos – szabadkártyával.

Hol van õ a legnagyobbaktól? Nos: az már egyszer igaz, hogy Nadal mindössze két Grand Slam tornán és hat fõ versenyen játszott eddigi karrierje során. Ámbátor ez a 17 esztendõs fiatalember a 24 meccse alkalmával (ebben a szezonban) megverte valamennyi ideálját, õ lett a legfiatalabb, aki bejutott Wimbledon harmadik fordulójába és nagyon úgy fest, hogy az idei évet az elsõ 50 játékos között végzi. A mallorcai srác elsõ ellenlábasa honfitársa, Alex Corretja lesz.

Forrás: Reuters, Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top