Connect with us

Nalbandian: még van esélye

Nincs kategorizálva

Nalbandian: még van esélye

Az argentin nem játszik a párizsi mesteren

David Nalbandian még mindig nem épült fel a csuklósérülésébõl, ami miatt a múlt vasárnapi svájci döntõtõl is vissza kellett lépnie. Ez még nem jelenti azt, hogy mostmár automatikusan a houstoni viadaltól is elesik az argentin, mindössze annyi a teendõje, hogy kivárja, mi történik a héten Párizsban. Ekkor dõl el, hogy õ lesz-e a nyolcadik utas, avagy sem a Mesterek Tornájára.
Viszont, mégha ki is érdemli a részvételt, nem lesz túlságosan fitt, s minden valószínûség szerint orvosi segítségre is szüksége lesz menet közben, hogy minél hamarabb pályára léphessen.

„Nem is tudom igazán, hány hetet kellene pihennem, de azt hiszem, ha eljutok Houstonba, lesz esélyem a játékra.” – nyilatkozta az újságíróknak ma adott interjújában. A szezonzáró Mesterek Tornája egyébként november nyolcadikán kezdõdik.

Nalbandian jelen pillanatban a nyolcadik helyen áll (392 pont), õt követi Mark Philippoussis (322 pont), Sebastien Grosjean (321 pont) és Paradorn Srichaphan (304 pont). A párizsi mestertorna döntõsének 70 pontr jár, míg a gyõztes 100 ponttal lesz gazdagabb.

Nalbandian ma meg sem próbálta a mai második fordulós meccset a svéd Jonas Björkman ellen. Helyette az ecuadori Nicolas Lapentti lép pályára.

A mai sajtóértekezleten Nalbandian még azt is elmondta, hogy a csuklósérülése már a US Open elõdöntõje óta kínozza, akkor el is veszítette a mérkõzést az amerikai Andy Roddickkal szemben. Nalbandian csuklóját pénteken vagy hétfõn vetik további vizsgálatok alá.

„Ha nem pihenek és nem veszem igénybe az ápolást, sokkal rosszabb lesz, annyira, hogy még majd mûtétre is szükség lesz.” – tette hozzá Nalbandian, akinek a bázeli visszalápáse Coriának hozott titulust a múlt héten.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top