Connect with us

Orosz könnyek, felemás amerikai sikerek

Nincs kategorizálva

Orosz könnyek, felemás amerikai sikerek

Madrid, mestertorna

Marat Safin 41 perc alatt megszerezte a vezetést a Jonas Björkman elleni meccsen, sõt a második szettben is 2-0-ra vezetett (némi remény mutatkozott meg, hogy Safin végre visszakeveredik az aktív versenyéletbe), s ezt a gyönyörû kezdetet lábhibák sorozata törte félbe – persze ezt Jonas Björkman nagyon szépen meg is köszönte. Safin kiesett a ritmusból, az adogatásai sem mentek, azután egy tenyeres vetett véget a ásodik szettnek – a svéd javára egy hálóba sikerült tenyeresnek köszönhetõen, 68 perc alatt.

Björkman amolyan északi hidegvérrel játszott a harmadik játszmában, s a 10. játékban, amikor Safin szervált az 5-5-ért, egy újabb, ezúttal hosszúra sikeredett tenyeres eldöntötte a meccs kimenetelét: 6-4 lett a svéd javára.

A második fordulóban van már az amerikai Mardy Fish is, aki pedig egy másik nagy nevet, viselõjével együtt ütött ki: Tim Henman 6-7, 3-6 arányban maradt alul a engerentúli kedvenccel szemben. Ahhoz képest, amit prodkált a múlt héten Bécsben, Henman még csak az árnyékát sem tudta teljesíteni, pedig Fish még elpuskázta azt az esélyt is, hogy kiszerválja az elsõ játszmát. A másodikban Henman 3-1-nél már nem tudta magát felzárkóztatni, s egy hosszú fonákkal odaajándékozta ishnek a meccset.

„Jól játszik – egyszerûen csak ennyi – nyilatkozta Henman – Minden elismerésem. Elég sok gondom volt az elsõ és a második adogatásaival is.”

Ami a többi amerikai teniszezõt illeti, felemás sikerrel számolhatunk be: Jan-Michael Gambill 6-3, 6-3 arányban verte Nikolay Davydenkót, viszont James Blake kikapott a fehérorosz Max Mirnyitõl 5-7, 2-6 arányban.

Az oroszok búsulásának Mikhail Youzhny adta meg az utolsó lökést: 6-1, 4-6, 4-6-os eredménnyel maradt alul a spanyol David Ferrerrel szemben.

Forrás: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top