Connect with us

Elkezdõdött a világharc

Nincs kategorizálva

Elkezdõdött a világharc

Elsõ gyõzelmek Los Angelesben

A címvédõ Kim Clijsters, az ötödik kiemelt Jennifer Capriati és a tizedik kiemelt Chanda Rubin sikerrel vette az elsõ akadályt a szezonzáró nõi Mesterek Tornáján.

Clijsters Dementievát verte meg 6-2, 6-2 arányban. A belga lány nagyon gyorsan az ellenõrzése alá vette a mérkõzést, olyannnyira, hogy az elsõ szettben rögtön el is húzott 3-0-ra, szinte seperc alatt. Dementieva megpróbálta a maga módján kezelni a helyzetet, de egy pillanatra sem jelentett óriási ellenfelet Clijsters számára. Az orosz teniszezõ ettõl egy kicsit keményebben kezdte a második szettet, egészen 2-2-ig húzta, de 3-2-nél már Clijsternek sikerült a break, majd a saját adogatását is hozta szépen rendben. Az állás máris 5-2-re módosult. Dementieva szervált a meccsben maradásért, viszont nem éppen nagylelkûségbõl, de az elsõnek két meccspontot is odaajándékozott. Az elsõt még sikerült hárítania, de a következõ ütés már hosszúra sikeredett, s az egyik belga lány máris piros pontot tehetett a mai nap mellé.

Chanda Rubinnak nem volt ilyen könnyû dolga: õ három játszmában verte csak meg Amelie Mauresmot. Hihetetlen erõvel tért vissza a mérkõzésbe az amerikai lány, miután elveszítette az elsõ szettet, s ezzel élete elsõ világbajnoki meccsét nyerte meg.

Jennifer Capriati Ai Sugiyamával szemben könyvelheti el elsõ gyõzelmét Los Angelesben. Capriati annak ellenére tökéletes játékot tudott felmutatni, hogy sérüléssel is küszködött a második játszma legelején. A szett tie-breakig jutott, ahol az amerikai erõs koncentrációval 7-3-ra hozta a játszmát is és a meccset is.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top