Connect with us

Nagyot akart a szarka…

Nincs kategorizálva

Nagyot akart a szarka…

Elégedetlenek a mesterek: hullámzik a pálya Houstonban

A teniszezõk egyöntetûen azt nyilatkozták, hogy az idei Mesterek Tornájának színhelye, pontosabban a mérkõzéseknek otthont adó pálya nem éppen „szabványos”, vagyis, nem felel meg a feltételeknek.

A hangadók elsõsorban Rainer Schüttler és Roger Federer voltak, akik csalódásukat fejezték ki a 3,7 millió dolláros szezonzáró világbajnokság helyszíni körülményei miatt, ahol ráadásul a világbajnok kiléte is eldõl.

A legtöbb kritikát az új, 10 millió dollárból összetákolt centerpályát érte, amelyet mellesleg speciálisan a Mesterek Tornájára készítettek el. A borítása ugyanis „hullámzik”.

„Mindegyik játékos kifejezte nemtetszését ezzel kapcsolatban – nyilatkozta az újságíróknak Schüttler – Az egy biztos, hogy az a keményborítású pálya nagyon rossz.”

Továbbá: annak ellenére, hogy valamennyi jegy már elkelt, mindössze 7500-an nézhetik majd meg emberközelbõl az idei finálét, ami meg sem közelíti a tavalyi vagy azelõtti lélekszámot. A tavalyi Mesterek Tornáján (Shanghai) 10 000 fõt számláló közönség szurkolt a döntõn, a 2001-es finálén (Sydney) 16 800 teniszkedvelõ drukkolt, amikor Lleyton Hewitt lett az év mestere Pat Rafterrel szemben.

Mindezen túl, 1974 óta ez az elsõ olyan Mesterek Tornája, amelyet nem fedett pályán játszanak. Az említett évben Ausztráliában Guillermo Vilas verte meg Ilie Nastaset a döntõben.

„Nagyon furcsa lesz nyitott pályán játszani a fedett pályás idényt követõen. Olyan az érzésünk, mintha lejtene.” -tette hozzá Federer.

Az ötödik kiemelt Andre Agassi 13. idényzáró tornáján vesz részt s elmondta, hogy a pályának megvannak a maga sajátosságai, de ugyanakkor azt is megsúgta, hogy kész a nyerésre ilyen adottságok között is.
A sajátját menti, elvégre amerikai…

Forrás: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top