Connect with us

Clijsters söpröget

Nincs kategorizálva

Clijsters söpröget

Sikerek és kudarcok az Australian Openen

Az elégedetlen Clijsters

Az elégedetlen Clijsters

A tavalyi elõdöntõs Kim Clijsters, úgy látszik, teljesen felépült a múlt heti bokasérülésébõl – ezt a „mellékelt ábra” is mutatta: 6-0, 6-0 arányban, szinte lemosta a pályáról az olasz Maria Elena Camerint. A második kiemelt következõ ellenlábasa Marat safin húga, Dinara lesz a harmadik körben. Safina egy kiemelt játékost búcsúztatott: a 27. helyre rangsorolt, dél-afrikai Amanda Coetzerrel bánt el két szettben.

„Azt tudom mondani, hogy minden tökéletes. Sok olyan dolog van még, amire rá kell dolgoznom, és amin javítani kell még a bajnokság folyamán.” – nyilatkozta Clijsters.

Harmadik körös már Venus Williams is, aki szintén nem töltött túl sok idõt a pályán – a közönség nagy bánatára. A harmadik számú kiemelt teniszezõnõ 6-4, 6-2 arányban búcsúztatta az orosz Vera Douchevinát. Skalplistáján a 25. kiemelt Lisa Raymond a következõ. Williams honfitársnõje a német Anca Barnát ütötte ki két játszmával.

Túl van viszont a mai napon – s sikerrel – egy másik orosz hölgy, Anastasia Myskina: 6-2, 6-4-re verte a svájci Emmanuelle Gagliardit. Myskina tavalyi formájának nyomdokaiban van, hiszen 2003-ban egészen a negyeddöntõig jutott el, ahol végül is a francia Amelie Mauresmo ellen veszített. A harmadik kanyarban Myskina Maria Sharapovával fut majd össze. Utóbbi az amerikai Lindsay Lee-Watersen gyalogolt át 6-1, 6-3-as eredménnyel.

Nemcsak Sugiyama szomorkodik, hanem a 14. kiemelt Anna Smashnova-Pistolesi is, hiszen ma már õ sincs versenyben, köszönve a szabadkártyás, mindössze 15 esztendõs Tatiana Golovinnak (az ausztrál és a francia hatóságok megegyezése alapján részesülhetett szabadkártyás meghívásban). Golovin következõ ellenlábasa a 23. kiemelt Lina Krasnoroutskaya lesz, miután az orosz játékos a cseh, selejtezõkbõl felkerült Barbora Strycovát verte meg három játszmában.

A következõ fordulóba jutott még a 20. kiemelt Silvia Farina Elia és a 22. kiemelt Patty Schnyder is.Farina Elia legközelebb Amy Frazierrel találkozik. Frazier egyébként 1988 óta rendszeresen részese az Australian Opennek, mindössze csak egy évben hiányzott, 1998-ban. Schnyder az argentin Paola Suarezzel játszik a következõ fordulóban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top