Connect with us

Ferrerót ápolták, a többiek beszálltak a harmadik fordulóba

Nincs kategorizálva

Ferrerót ápolták, a többiek beszálltak a harmadik fordulóba

Australian Open, mai hírek – a férfiak mezõnye

A nagy ászokkal továbbra sincs semmi baj az Australian Openen: a többi között Roger Federer, Juan Carlos Ferrero és David Nalbandian is már harmadik fordulós.

A második helyen kiemelt svájci Federer játéka túl komplikáltnak bizonyult az amerikai Jeff Morrison számára (õ a selejtezõket is megjárta), a svájci 6-2, 6-3, 6-4 arányban szárnyalt a következõ fordulóba.

A harmadik kiemelt Ferrerót orvosi ellátásban is részesítették, mivel az elsõ szettben lesérült, viszont azután 6-4, 7-6, 7-5-re megverte az olasz Filippo Volandrit. Ferrero, természetesen, ha egészsége is engedi, azon lesz, hogy megjavítsa eddigi Australian Open rekordját, a tavaly elért negyeddöntõt.

A múlt heti tornagyõztes Nalbandian hasonló lendületben folytatta a mai napon is: 6-1, 6-0, 6-3 arányban szinte lemosta a pályáról immáron második selejtezõbõl fõtáblára került ellenlábasát.

Az esti meccsen a helyi Mark Philippoussis (vagyis becenevén Scud) az elveszített elsõ játszma után (4-6) 6-3, 6-4, 6-2-re verte a francia Fabrice Santorót.

A 14. kiemelt Jiri Novak honfitársát ütötte ki (Jan Vacek) három játszmában, Lleyton Hewitt pedig egy kicsit megijesztette a hazai közönséget, ugyanis 1-6-ra elveszítette az elsõ szettet a szlovák Karol Kucera ellenében, viszont azután gondolt egyet s 6-1, 6-4, 6-1-re a javára fordította a meccset.

A férfiak mezõnyében csak az argentin Agustin Calleri volt az egyetlen kiemelt játékos, aki búcsúra kényszerült: a 22. helyre rangsorolt játékos több mint három és fél óra után kikapott Guillermo Canastól.

Jó ütemben haladnak az ausztrálok: Philippoussis és Hewitt után Todd Reid is továbbtolta magát egy fordulóval: öt szettben, de õ nyert az örmény Sargis Sargisan ellen.

Szépen halad elõre az új spanyol tenisz sztárjelölt Rafel Nadal is, továbbá a következõ fordulóban van még a svéd Joachim Johansson, a horvát Mario Ancic és a román Andrei Pavel is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top