Connect with us

Henin elõdöntõs, Mauresmo feladta

Nincs kategorizálva

Henin elõdöntõs, Mauresmo feladta

Australian Open, mai események

Fel kellett adnia: Mauresmo

Fel kellett adnia: Mauresmo

Az elsõ helyen kiemelt belga lány sorrendben másodszor is beteniszezte magát az Australian Open elõdöntõjébe, miután 7-5, 6-3 arányban legyõzte a másik ambíciózus, amerikai Lindsay Davenportot.
Nagy hajrát mutatott be azért az amerikai lány: Henin-Hardenne 4-0-ra vezetett az elsõ játszmában, azután három breakpontot kellett mentenie akkor, amikor Davenport 5-4-re vezetett. A belga gyorsan hozta az adogatását és ugyanilyen elánnal vette el ellenfele szervajátékát a 6-5-höz, majd újabb hét break lehetõséggel hozta nagy nehezen a sajátját az elsõ szettért. A második játszmában éppen jókor, 3-2-höz vette el Davenport adogatását, s a harmadik meccspontját sikerült kihasználnia a mérkõzés befejezéséhez a belga lánynak.

Henin-Hardenne következõ ellenfele a legjobb négy között Fabiola Zuluaga lesz. A kolumbiai ánynak nem kellett túlságosan megeröltetnie magát, ugyanis ellenfele, Amelie Mauresmo ki sem ment a pályára: hátsérülés miatt feladta a további küzdelmeket az Australian Openen. Pedig, ha megnézzük az eddig lejátszott mérkõzéseit, nagy eséllyel pályázott a Grand Slam torna bajnoki címére. A negyeddöntõig mindössze 16 játékot veszített el. S dönõs is volt két héttel ezelõtt, a bemelegítõ Sydney Internationalon, ahol Henin-Hardenne ellen veszített.

Az Australian Openen 1999-ben jutott be a fináléba, akkor kikapott Martina Hingistõl, azóta négy negyeddöntõt és két elõdöntõt játszott Grand Slam bajnokságokon.

Ami pedig Fabiola Zuluagát illeti, a 25 éves játékos az elsõ kolumbiai, aki bejut Grand Slam torna negyeddöntõjébe, sõt mostmár a legjobb négy között van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top