Connect with us

Clijsters invázió Antwerpenben

Nincs kategorizálva

Clijsters invázió Antwerpenben

Mandula Petráék a második fordulóban – Proximus Diamonds Games – mai események

Kim Clijsters ma játszott elõször, ugyanis, mint kiemelt játékos, mentesült az elsõ fordulós mérkõzés alól. Harmadik meccspontját sikerült érvényesítenie a spanyol Arantxa Parra ellen a 6-3, 6-2-es gyõzelemért.

„Spanyol játékos, de nem úgy játszik, mint ahogy egy spanyol szokott…nagyok a szervái és nagyon agresszív. Nem volt könnyû nyerni ellene, higgyék el nekem.” – nyialtkozta a világranglista második helyezett játékosa, aki ahelyett, hogy megspórolná magának az energiáját, még párosban is indul, nem mással, mint húgával, Elkével. Kimet ez egyáltalán nem zavarja, szerinte nem befolyásolja az egyéni meccseit egy kis kettõs „edzés”.

Ha minden jól megy, azért ebbe beleszól még Mandula Petra is, aki a francia Emilie Loit oldalán indult harcba a páros trófeáért. A következõ fordulóban ugyanis a Clijsters nõvérekkel kell majd megküzdeniük a továbbjutásért.

„Nem tartom túl megerõltetõnek. Mindkét mezõnyben szeretek játszani, sõt még jobban, ha Elkével játszhatom. Azt hiszem, hogy jövõre egyáltalán nem indulok párosban, de pillanatnyilag nagyon élvezem a dolgot. És mindig mindent beleadok. Nagyon sok örömet okoz, hogy idehaza játszatok, még akkor is, ha sok olyan dologban is részt kell vennem, ami nem tartozik szorosan a teniszhez. Azt hiszem, sokkal jobban érzem magam itt, mint bármely Grand Slam versenyen.” – mondta Clijsters.

Legnagyobb riválisa, Justine holnap kezdi meg a menetelést a döntõ felé vezetõ úton. A második fordulóban a cseh Denisa Chladkova lesz az ellenfele. A mai naphoz tartozik, hogy az ukrán Julia Vakulenko 6-3, 6-1 aráynban végzett az amerikai Alexandra Stevensonnal, és Dinara Safina sem bírta elég szusszal – pedig nagyon jól kezdte a második szettet – a cseh Klara Koukalovával. Az esti meccsen Mary Pierce játszik a bolgár Magdalena Maleevával.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top