Connect with us

Legyõzték a világelsõt

Nincs kategorizálva

Legyõzték a világelsõt

Henin-Hardenne odahaza maradt alul…

…a vírusokkal illetõleg bacilusokkal szemben. Ellenük még egy világranglista éllovas sem tud védekezni. Torokfájás miatt egyébként is elhalsztották Justine elsõ mérkõzését a Proximus Diamond Games második fordulójában: ma kellett volna pályára lépnie a cseh Denisa Chladkova ellen, viszont Henin-Hardenne légúti megbetegedésre hivatkozva mégsem játszik Antwerpenben.

Helyét a fõtáblán a francia Stephanie Foretz veszi át.

„Már néhány nappal ezelõtt éreztem, hogy nagyon beteg vagyok, de nehéz volt elhinnem…hazudtam magamnak – nyilatkozta az újságíróknak Justine – Szerda este az orvos azt mondta, hogy vigyázzak jobban az egészségemre. És annak ellenére, hogy ma nagyon szerettem volna játszani, amikor felkeltem, úgy éreztem, nem leszek rá képes. Nem engedhetem meg magamnak, hogy pályára lépjek, ha nem vagyok teljesen egészséges. Két évvel ezelõtt a Roland Garroson betegen játszottam, és nem tett jót. Mindent megtettem azért, hogy játszhassak Antwerpenben. Még akkor is tréningeztem, amikor antibiotikumokat szedtem.

Most, hogy Venus is visszamondta a szereplést, és Henin-Hardenne sincs versenyben, voltaképpen nyitott az út Kim Clijsters elõtt a gyõzelem megszerzésére.

Ami a mai nap további belga eseményeit illeti, Patty Schnyder nehezen, de nyert az ukrán Julia Vakulenko ellen: két alkalma is nyílt rá, hogy kiszerválja a meccset, ugyanis a harmadik játszmában elvette Vakulenko adogatását az 5-4-hez, viszont rögtön el is veszítette a sajátját. A következõ alkalmat viszont nem szalasztotta el, s így 6-7, 6-4, 7-5 arányban õ jutott be a negyeddöntõbe, ahol egy másik szerencsés vesztessel, Myriam Casanovával kell játszania. casanova a szlovén Tina Pisniket eliminálta a versenybõl. A kielncedik kiemelt bolgár Magdalena Maleeva a cseh Iveta Benesovát verte meg két sima szettben.

Egy fél-magyar páros már bekerült az elõdöntõbe, ugyanis a harmadik helyen kiemelt kettõs, Maret Ani és Janette Husarova visszalépett – így Marosi Katalin a francia Caroline Dheninnal az oldalán játék nélkül jutott be a legjobb négy közé. A döntõért a vagy a Black-Callens, vagy pedig a Barna-Schynder duóval kell majd megküzdeniük. Az alsó ágon Mandula Petráék játszanak az elõdöntõért a Clijsters nõvérekkel.

Forrás: Reuters, WTA

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top