Connect with us

Lindsay Davenport – nincs sok hátra

Nincs kategorizálva

Lindsay Davenport – nincs sok hátra

Egy volt világelsõvel kevesebbel kell majd beérnünk

Meddig osztogatja még? - Lindsay Davenport

Meddig osztogatja még? - Lindsay Davenport

Attól függetlenül, hogy Lindsay Davenport lemosta a pályáról Maria Vento-Kabchit a Pan Pacific Openen, úgy gondolja, hogy lassan ideje lesz szakítani az aktív teniszélettel. Magyarázta a döntését azzal, hogy mostanában valahogy „kikerült a radar alól”.

A múlt héten Davenport a negyeddöntõben kapott ki az Australian Openen, az aktuális bajnoktól, Henin-Hardennetõl. Ezután kezdett komolyabban gondolkodni a visszavonulásán.

„Ugyanakkor, az elmúlt két évben sem éreztem úgy, hogy versenytárs lennék az elsõ négy-öt játékos számára. Nem akarok örökös negyeddöntõs lenni a pályafutásom hátralevõ idejében.”

A 27 esztendõs, kaliforniai születésû teniszezõ 1998-ban US Open, 1999-ben Wimbledon, 2000-ben pedig az Australian Open bajnoki címét szerezte meg.

Nos, azért van itt még valami. Az, hogy Davenport azzal viccelõdött Melbourneben, hogy kikerült a radarból, csak egy mentegetõzés volt: a jövõjét inkább a családi élet határozná meg jobban, ugyanis tavaly áprilisban ment férjhez egy tehetõs bankárhoz, Jon Leachhez.

„Még hatással volt a döntésemre az is, hogy már férjnél vagyok, s hogy nem vagyok már annyira sikeres. Aztán meg mire vége lesz a napnak, mindig arra gondolok, hogy még mindig szeretek játszani, s az jár a fejemben, hogy egy kicsit elveszett leszek a tenisz nélkül.”

Davenport a fentieken kívülmég 38 WTA egyéni tornagyõzelmet szerzett, aranyérmes lett az 1996-os atlantai olimpiai játékokon, s hogy a pénzügyek se maradjanak ki: hivatalosan több mint 16 millió dollárt pofozott össze.

Mindenesetre, mielõtt még végleg eldöntené, mikor szeretne felhagyni kedvenc sportjával, akad még feladata: például az, hogy vagy Hantuchovával vagy pedig Sharapovával mérkõzzön meg a tokiói továbbjutásért.

Forrás: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top