Connect with us

A „nagyok” továbbra is küszködnek Dubaiban

Nincs kategorizálva

A „nagyok” továbbra is küszködnek Dubaiban

A „hullók listája”: Henman, Schüttler, Philippoussis, Coria… – ki lesz a következõ?

Újra hallatott magáról az orosz Mikhael Youzhny, aki mostanában nem produkált túl sokat, Dubaiban viszont az elsõ fordulóban olyan játékost búcsúztatott három játszmában, mint Guillermo Coria. Eggyel több áldozat lett tehát a kiesett top-játékosok listáján.

A világranglista negyedik helyén álló Coriát a Marseille Openen is kiütötték: ott második számú kiemelt játékosként a második fordulóban esett ki. Igaz, nem panaszkodhat sokat, hiszen az idén már megszerzett egy trófeát magának. Egészen pontosan tíz nappal ezelõtt, Buenos Airesben verte meg érte Carlos Moyát. A meccsen mind Coria, mind pedig Youzhny elõször azzal küszködött, hogy belelendüljön a mérkõzébe, sehogyan sem találták meg a ritmust az elsõ két játszmában, viszont annál jobban a harmadikban. Itt két korai break hozzásegítette az oroszt a 3-2-es vezetéshez, ellenben 5-4-nél sehogyan sem tudta simán befejezni a mérkõzést. Kétszer vétett kettõs hibát, ami némi reménysugárral kecsegtette Coriát, de Youzhny szerencsésen túlélte a pillanatnyi üzemzavart, Coria meg túl szélesre ütötte a fonákját.

Aki még versenyben van: a nyolcadik kiemelt holland Sjeng Schalken, akienk sikerült bejutnia a második körbe, minden egyéb megpróbáltatás nélkül. Elsõ ellenfelét, Sargis Sargisant sima két szettes gyõzelemmel múlta felül.

Coria honfitársa, az ugyancsak argentin David Nalbandian (4. kiemelt) is kiesett: a finn Jarkko Nieminen 6-3, 6-4 arányban bizonyult jobbnak tõle. Jól halad viszont Rafael Nadal, aki Max Mirnyivel bánt el 6-3, 7-6 arányban, honfitársa, Feliciano Lopez pedig az orosz Nikolay Davydenkót eliminálta szintúgy két játszmában. Maradt még spanyol a mezõnyben: Tommy Robredo a svéd Jonas Björkmant ütötte ki.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top