Connect with us

Fõtábla Indian Wellsben: kinek a pap, kinek…

Nincs kategorizálva

Fõtábla Indian Wellsben: kinek a pap, kinek…

Henman elégedett, Hewitt esélyei romlanak

A legjobban talán a brit Tim Henman örül a sorsolásnak, ugyanis szerinte számára kedvezõen alakult az eredménytábla: mint kiemelt játékos, az elsõ fordulótól mentes marad, és az õ „felében” kapott helyet a mostanában nem túlságosan jeleskedõ német Rainer Schüttler.

„Nagyon sok a jó játékos, és nem lehet elbújni a táblán. Mindenki jól akar játszani, persze a verseny színvonala és nagysága miatt.” – mondta Henman, aki a második fordulóban nagy valószínûséggel Felix Mantillával kerül össze, ha hinni lehet a papírformának. Andy Roddickkal például csak a negyeddöntõben futhat össze. Ezért a csatáért azért Andynak is oda kell tennie magát: potenciális harmadik fordulós ellenlábasa nem más, mint Marat Safin lehet…

Lleyton Hewittnak fájhat egy kicsit a feje, ugyanis ugyanabban a negyedben van, mint Roger Federer – így nem olyan bizonyos, hogy sikerül beállítania a harmadik mesteri gyõzelmet egymásutánban Indian Wellsben. Õk ketten legutoljára Ausztráliában találkoztak – Federer nyert, mint ahogyan a bajnokság is az övé lett (Safint verte a döntõben érte) – most a legjobb nyolc között játszahtnak majd egymás ellen.

„Roger tulajdonképpen iszonyatos magabiztossággal játszik. viszont, amikor legutoljára játszottunk egymással, akkor én nagyon jó voltam az elsõ másfél szettben és úgy éreztem, a negyedikben is volt némi esélyem. Eddig jó az évem, jó labdákat ütök és azt várom, hogy itt is hasonlóan játsszam.” – nyilatkozta Hewitt.

Akárki is nyeri kettejük közül a negyeddöntõs meccset, egész valószínûnek tûnik, hogy a döntõért majd Andre Agassival kell megmérkõznie.

Forrás: BBC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top