Connect with us

Roger és Marat: 2-0

Nincs kategorizálva

Roger és Marat: 2-0

Megismétlõdött a januári Australian Open döntõ Dubaiban

A világelsõ és egyben címvédõ svájci Roger Federert továbbra sem tudja megverni Marat Safin. Dubaiban az elsõ fordulóban akadtak össze egymással, és két órás küzdelemben, igaz, két rövidítéssel tudta csak megverni Federer az ambíciózus Safint. Az embernek dejavú érzése támadt, hogy újra egymás ellen látja játszani ezt a két nagy ászt. Igaz, sokkal hamarabb, mint amikorra a döntõ idõpontját kitûzték. És nemutolsósorban: ha az embernek tie-breaket kell játszania, ott sok szerepe akadhat Fortuna kezének is…

Safin ellen egyedül Federer adogatása bizonyult gyengének, viszont, ahogy azt már Federertõl nagyon jól megszoktuk, a fontos pontoknál mindig ott van, teljesmértékû lélekjelenlétet tud produkálni, amikor arra szükség van.

„Azt hiszem, a szerváimmal kergettem a veszélybe magamat. Ausztráliában sokkal jobbak voltak az adogatásaim, de itt nagyon meleg van és nagyon nehéz volt nyerõ ütéseket produkálni.” – mondta Federer.

Safin, igaz, hogy még a verseny elején tartunk, de sokkal frissebbnek bizonyult, mint az ausztrál bajnokságon – és véleménye szerint nagyon jól helyt tudott állni most is, akár néhány héttel korábban, amikor 7-6, 6-4, 6-2 arányban kapott ki a Grand Slam torna fináléjában.

„Sokkal jobban harcoltam, mint Ausztráliában, csak nem volt túl sok szerencsém a rövidítésekkel. Voltak lehetõségeim, de nem használtam ki õket, õ viszont mindegyiken rajta volt, ami adódott. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam és úgy éreztem, nyerni is tudok, nem volt semmi gond a magabiztosságommal.” – nyilatkozta a 30 esztendõs Safin.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top