Connect with us

Hewitt, Coria, Safin – vége a mai napnak is

Nincs kategorizálva

Hewitt, Coria, Safin – vége a mai napnak is

Friss eredmények Hamburgból – Henman a nagy vesztes

Tim Henman - Hogy is történt?

Tim Henman - Hogy is történt?

Nem semmi akaratereje van Lleyton Hewittnak: 1-5-rõl verekedte vissza magát a mérkõzésbe a helyi reménység, Tommy Haas ellen a második szettben, s nyerte a mérkõzést „simán”, 6-4, 7-5 arányban. Zsinórban nyert hat játékot, közben megúszott kilenc szettpontot is. A mintegy tízezres lélekszámú Haas szurkolótábornak esélye sem volt arra, hogy „megmentse” a hazai kedvenc játékost az ausztráltól. Annyira összezavarodott, hogy hibát hibára halmozott, nem beszélve a számos kettõs hibáról – éppen a kritikus pontoknál.

Hewitt (17. kiemelt) következõ ellenlábasa a brazil Flavio Saretta lesz, aki a spanyol Oscar Hernandezt verte 6-4, 6-3 arányban.

Az argentin Coria nem panaszkodhat eddigi teljesítményére az idén: lassú pályán mind a 13 mérkõzését megnyerte, s nemutolsósorban õ itt a címvédõ. Ma Luis Hornával végzett a döntõbe vezetõ úton. Igaz, egy kicsit hosszabbra sikereült a továbbjutás, de annál nagyobb szeretettel gondol a következõ mérkõzésére a spanyol Tommy Robredo ellen. Coria egyébként ötödször verte meg Luis Hornát, de ez volt az elsõ, amikor három szettet kellett játszania (6-2 3-6 6-2).

A két évvel ezelõtti párizsi elõdöntõs, Marat Safin is három játszmával jutott tovább az örmény Sargis Sargisannal szemben. Következõ ellenfele az osztrák Jürgen Melzer lesz, aki a grúz Irakli Labadzét mosta le a pályáról 6-1, 6-0 arányban.

Kiesett viszont az ötödik kiemelt Tim Henman. A britek abszolút favoritját a román Andrei Pavel búcsúztatta 6-2, 6-2-es eredménnyel. Moyá simán, két szettel vág neki a harmadik fordulónak (Alberto Martinnal szemben bizonyult jobbnak), Mikhail Youzhny gondoskodott arról, hogy a mai nap folyamán még egy német, Lars Bursmuller is búcsúzzon a mesterek közül, Dominik Hrbaty pedig mindössze három játékot tudott nyerni a spanyol David Ferrer ellen. Albert Costa a belga Olivier Rochust ütötte ki 7-5, 6-4 arányban, a horvát Ivan Ljubicic pedig a román Victor Hanescu hazautazásának okáról gondoskodott (6-0, 3-6, 7-6).

Hátra van még a mai napból a Roger Federer – Nicolas Lapentti, Fernando Verdasco – Joachim Johansson, és Albert Portas – Florian Mayer mérkõzés.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top