Connect with us

Mai meccs-elõrejelzések Wimbledonban

Nincs kategorizálva

Mai meccs-elõrejelzések Wimbledonban

Tánc az esõben…

Még csak két nap telt el a bajnokságból, máris úgy tûnik, mintha legalább egy hete tartana a Grand Slam viadal a sorozatos esõszünetek miatt. Ma is el kellett halasztani a mérkõzéseket, mivel zuhog az esõ Wimbledonban.

Coria már harmadik napja készül a meccsgyõzelemre, tegnap néhány pontnyira volt már tõle, s mégsem tudta befejezni. Történt ugyanis, hogy Roland Garros döntõse már hétfõn este kibandukolt ellenlábasával, a dél-afrikai Wesley Moodie-val, majd visszatért tegnap, s az öt szettes mérkõzés végén újra elkezdett esni az esõ…Valószínûleg nyomdafestéket nem tûrõ gondolatok cikázhatnak az argentin srác agyában.

Szerencséjük volt azoknak, akik lejátszották az elsõ fordulós meccset, mielõtt az idõ novemberire váltott volna. Közöttük van a címvédõ Roger Federer, akinek ma kellene pályára lépnie a 20 éves Alejandro Falla ellen, aki jelenleg a 138. helyen áll a ranglistán és a selejtezõket is megjárta. Federer azt nyilatkozta, hogy még mindig kisérti az a rémálom, hogy egy selejtezõstõl kap ki Wimbledonban.

Akcióba lendülne ma Ivo Karlovic is, a horvátok „nagyembere” a maga több, mint két méteres magasságával (2.08 m), a tavalyi év meglepetése, aki az idén sem tétlenkedik azért: az elsõ fordulóban kiütötte a 14. helyen kiemelt thai Paradorn Srichaphant, ma pedig a belga Gilles Elseneerrel kellene játszania, ha végre kiderül az ég.

Lleyton Hewitt és Goran Ivanisevic is benne van a mai órarendben, sõt, mind a ketten Federer útjába kerülhetnek a döntõbe vezetõ úton. Ivanisevic az olasz Filippo Volandrival játszik, aki jelenleg az 52. helyen tanyázik a ranglistán. Ha sikerül túltennie magát azon, hogy Horvátország csapata veszített Anglia ellen a foci EB-n, akkor még az is lehet, hogy megtáltosodik és új horvát hõst láthatunk a fûpályás kvázi világbajnokságon.

Hewitt a grúz Irakli Labadzéval mérkõzik, aki márciusban Indian Wellsben beteniszezte magát az elõdöntõbe, majd veszített Tim Henmantõl. Hewitt természetesen azon van, hogy legalább olyan teljesítményt nyújtson, mint 2002-ben, amikor bezsebelte magának a trófeát. Viszont, ha õ is és Goran is nyer, két volt wimbledoni bajnok csap össze a harmadik fordulóban.

Tegnapról maradt mára Andy Roddick meccse is, õ kezdene a centerpályán a tajvani 19 esztendõs Yeu-Tzuoo Wanggal – az elsõ szett eredménye: 4-2 Roddick javára.

A hölgyek mezõnyében is akad olyan játékos, akire a horvátok joggal lehetnek büszkék, õ pedig Karolina Sprem, aki arról híres, hogy mindig mosolyog. 🙂
Hogy ma mennyit mosolyog, azt nem tudhatjuk elõre, ugyanis olyan ellenfele van, akit éppenséggel Venus Williamsnek hívnak. Igaz, Karolinának Berlinben sikerült kicsikarnia egy szettet a kétszeres wimbledoni bajnoktól.

Martina Navratilova az argentin Gisela Dulkóval találkozik, aki a Roland Garroson ütötte ki az amerikai veterán teniszezõnõt.

Tegnapról maradt el még Amelie Mauresmo meccse Jelena Kostanic ellen, õk Andy Roddickék után „kerülnek sorra”.

Forrás: Wimbledon

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top