Connect with us

Fogcsikorgató sorsolás a US Openen

Nincs kategorizálva

Fogcsikorgató sorsolás a US Openen

Federer Costával kezd – nincs szerencséjük a magyaroknak

Nem lesz valami könnyû dolga az elsõ fordulóban a svájci Roger Federernek a US Openen, ugyanis a spanyol Albert Costa lesz az ellenlábasa. Federer természetesen elsõ számú kiemelt az év utolsó Grand Slam viadalán, õ hozta az idén az Australian Opent és Wimbledont is, ellenben az utóbbi két közös mérkõzésükön kikapott Albert Costától (például májusban, a római mestertornán), igaz, a spanyol inkább salakpályán „érdekelt”.

A címvédõ Andy Roddick egy szabadkártyást kapott ellenfelül Scovile Jenkins személyében. További érdekes párosítások a fõtáblán: Andre Agassi Robby Gineprivel kerül össze, a negyedik helyen kiemelt Lleyton Hewitt pedig a dél-afrikai Wayne Ferreirával kezd. Az olimpiai bajnok Nicolas Massu (10. kiemelt) az argentin José Acasusóval mérkõzik meg a második fordulóért.

Ami a nõi mezõnyt illeti, az elsõ kiemelt természetesen a belga Justine Henin-Hardenne, aki egy selejtezõs játékossal kezdi meg a címvédését a US Openen. A második kiemelt a francia Amelie Mauresmo, aki Marissa Irvinnel játszik elsõként. A wimbledoni bajnok Maria Sharapova az amerikai Laura Granvillet kapja ellenfelül.

Az amerikaiakat illetõen Serena Williams a harmadik számú kiemelt lett, (2002-ben és 1999-ben is õ lett a bajnok), annak ellenére, hogy közelében sincs a ranglistán a bronzos helynek. A fiatalabb Williams nõvér Sandra Kleinovával csap össze az elsõ körben, nõvére pedig a mi Mandula Petránkkal találkozik, akinek ebbõl a szempontból nem volt túl sok szerencséje. Úgy látszik, kijár a rúd a magyarokra, hiszen az Olimpián Czink Melindának kellett megmérkõznie a többszörös Grand Slam bajnok Venus Williamsszel.
Lindsay Davenport a szlovák Lubomira Kurhajcovával játszik, a Roland Garros bajnok Anastasia Myskina szintén szlovák ellenfelet kapott, Ludmila Cervanova személyében.

Czink Melinda az olasz Maria-Elena Camerinnel kezdi meg menetelését a US Openen, Kapros Anikó az orosz Vera Douchevinával küzd meg a továbbjutásért.

A selejtezõkbõl már nem várhatunk magyar teniszezõt, egyik lány sem jutott tovább az elsõ fordulóból.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top