Connect with us

Ferrero – eredeti formában

Nincs kategorizálva

Ferrero – eredeti formában

Kínai bajnokság, Peking – az idény végére a spanyolnak is összejön (?)

Juan Carlos Ferrero - megmarad

Juan Carlos Ferrero - megmarad

Úgy tûnik, Juan Carlos Ferrero kezd kikeveredni a sorozatos betegségeibõl és sérüléseibõl – csak éppen az a gond, hogy lassan itt a szezonvég és a spanyol moszkitónak még nem sikerült 2004-ben érdemi eredményt felmutatnia.

Ma viszont, mintha kicserélték volna: második helyen kiemelt játékosként 6-4, 6-1 arányban búcsúztatta a versenybõl az amerikai Justin Gimelstobot a pekingi, 500,000 dolláros összdíjazású versenyen. Dolgát pedig még az is nehezítette, hogy az elsõ szettet háromszor is megszakította az esõs idõjárás.

Ferrero betegségeinek listáját még felsorolni is hosszú – s ráadásul minden egy év alatt történt meg vele. A volt világelsõ, Roland Garros 2003. évi bajnoka szenvedett gyomorbántalmaktól, hát-és csuklósérüléstõl, és ez még mindig nem volt elég – a bárányhimlõt is most kapta meg, éppen a salakpályás versenyek sorozatában, amely borítás természetesen a kedvence.

„Elég sok minden összejött ebben az évben. Minden probléma. Mindigy eggyel több jött, még több – kisebb, nagyobb gondok. Lehetetlen volt, hogy normális teniszt játsszak. Most fizikailag 85-90 százalékosnak érzem magam. Nyugodtabbnak és erõsnek érzem magam.” – nyilatkozta J.C. Ferrero, akit legutóbb a US Open második fordulójában ütöttek ki. A spanyol ebben az idényben még nem nyert egyetlen versenyen sem és 2002 májusa óta elõször esett ki a legjobb tíz játékos elit klubjából. Pekingben a akövetkezõ fordulóban az amerikai Kevin Kimmel mérkõzik meg. Utóbbi a német Lars Burgsmullert búcsúztatta 6-2, 6-2 arányban.

Ami a többi még lehetséges ellenfelet illeti, a thai Paradorn Srichaphan 6-4, 7-5 arányban gyõzte le a francia Jean-Rene Lisnard-t, és az izraeli Noam Okunnal folytatja. A nyolcadik helyen kiemelt Dominik Hrbaty (negyeddöntõs volt a US Openen) a hazai Wang Yut intézte el 6-2, 6-2-re. A szlovák fiú következõ ellenlábasa az olasz Davide Sanguinetti lesz (õ ejtette ki az ausztrál Nathan Healeyt 5-7, 7-5, 6-2 arányban).
Az orosz Mikhail Youzhny a svájci Ivo Heubergert verte meg 7-5, 7-6-ra a még kedden elkezdõdött meccsen.

Forrás: Eurosport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top