Connect with us

Sarapova vetélytársa: csodaszép és szenzációsan teniszezik

Nincs kategorizálva

Sarapova vetélytársa: csodaszép és szenzációsan teniszezik

Ana Ivanovicot már évek óta az egyik legígéretesebb, legtehetségesebb nõi teniszjátékosnak tartják a világon, s a 19 esztendõs szerb játékos ezt idõrõl idõre bizonyítja.

A múlt héten a berlini WTA-tornát nyerte meg, aminek köszönhetõen nyolc helyet lépett elõre a világranglistán, s pályafutása során elõször betört a Top 10-be, jelenleg a nyolcadik helyen áll. Ráadásul amellett, hogy jól teniszezik, csodaszép, így aztán akadnak akik már Marija Sarapova legnagyobb vetélytársát látják benne.

A sötét hajú szépség – akit sokan a tenisz Catherine Zeta-Jonas-ának tartanak – persze meg is tesz mindent annak érdekében, hogy erõsítse ezeket a véleményeket, hiszen idõrõl idõre igyekszik felhívni magára a figyelmet. Elõfordult már, hogy félmeztelenül pózolt egy magazin címlapján, de a nagy multinacionális cégek is mind többször keresik meg azzal, hogy legyen a reklámarcuk. Legutóbb példáu az adidas készített vele egy olyan sorozatot, amely után gyaníthatóan minden férfi teniszrajongó rohan a legközelebbi üzletbe vásárolni.
A Belgrádban született, de Svájcban, Baselben élõ ifjú csillag 19 esztendõs korára már több mint másfél millió dollárt teniszezett össze, s ehhez jön még az azoktól a cégektõl befolyó „aprópénz” – sportszerektõl kezdve parfümig igen széles a paletta -, amelyek az õ arcával szeretnék eladni a termékeiket.
A világranglistán elfoglalt nyolcadik helye jelzi, hogy nem csak a szép külsejébõl akar megélni, keményen dolgozik, nagy álma, hogy õ legyen a világelsõ. Most elsõsorban a közelgõ Roland Garrosra készül, ám nehezíti a helyzetét, hogy megsérült és vissza is kellett lépnie a most zajló római versenytõl.
– Nagyon sajnálom, hogy így alakult, annál is inkább mert jó formában vagyok, ezt Berlinben is bizonyítottam – mondta. – Remélem, jövõre semmi nem jön közbe és pályára léphetek Rómában. Az orvosi vélemények alapján szerencsére nem súlyos a sérülés, néhány nap pihenõ után ismét edzhetek. Ez nagyon fontos a számomra, mert Párizsban tökéletesen fitten szeretnék elindulni.

obudaisport.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top