Connect with us

Az égiek Serenával voltak: sérülés után esõszünet, majd továbbjutás

Nincs kategorizálva

Az égiek Serenával voltak: sérülés után esõszünet, majd továbbjutás

A hetedik helyen rangsorolt amerikai Serena Willliams döntõ szettben harcolta ki a legjobb nyolc közé jutást a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokságon. A szlovák Daniela Hantuchovát 6:1, 6:7, 6:2-re múlta felül, sérülésére gyógyírt jelentett az égi áldás.

Daniela Hantuchovának nem sikerült a bravúr

Daniela Hantuchovának nem sikerült a bravúr

Az elsõ szettet meggyõzõ játékkal, imponáló magabiztossággal hozta Serena Williams (6:1). Mindkét bréklabdáját értékesítette, rendkívül hatékonyan adogatott, az elsõ felvonás csupán 26 percig tartott.

A tizedik helyen rangsorolt szlovák klasszist cserben hagyta a szervája, négy adogatójátékából kettõt elengedett, második szerva után pedig egyetlenegy pontot sem szerzett.

A második szettre egy szempillantás alatt magához tért Hantuchova, aki adogatóként és fogadóként egyaránt feljavult. Fogadóként 5:5 30-15-nél Serena ugyan megsérült, de meg sem fordult a fejében, hogy feladja a küzdelmet.

A tengerentúli klasszis egyáltalán nem leplezte fájdalmát, szenvedése pedig bénítóan hatott riválisára. Williams feltûnõen húzta a lábát, a szervái azonban még így, sérülten is bivalyerõsek, ami pedig ennél is fontosabb hatékonyak voltak.

Serena állandóan az eget kémlelte, a jelek szerint cseppet sem bánta volna, ha elered az esõ. Végül kiharcolta a tie breaket, Hantuchova 4-2-es vezetésénél pedig – az amerikai kívánságára – megérkezett az égi áldás.

Bár a szünet után rövidítést elbukta Serena, a fájdalmaknak viszont már nyoma sem volt. A fiatalabbik Williams-lány újra fitten, erõtõl duzzadva teniszezett. Játéka az elsõ szettet idézte, a döntõ játszmát 6:2-re hozta.

A szlovák lány teljesen elbizonytalanodott a hajrára, próbálta futtatni riválisát, ez a taktikai elem azonban nem hozott sokat a konyhára, mivel rendkívül pontatlanok voltak az ütések. Ha az esõszünet-taktika tudatos volt Serena Williams részérõl, akkor ezt a húzás remekül bevált. Az égi áldás nélkül vélhetõen nem sokra ment volna sérülten az amerikai.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top