Connect with us

Szávay: az utóbbi napokat nem a felhõtlen öröm jellemezte…

Nincs kategorizálva

Szávay: az utóbbi napokat nem a felhõtlen öröm jellemezte…

Szávay Ágnes egyesben és párosban már az elsõ fordulóban búcsúzott a Melbourne-ben zajló Australian Openen és már csak vegyespárosban van versenyben a magyar teniszezõ

Szávay saját honlapján osztotta meg érzéseit, élményeit a mögötte álló napokról, és már a jövõbe tekint az elsõszámú magyar nõi teniszezõ.

„Elõször is elnézést kérek, hogy sokáig nem jelentkeztem, másodsorban pedig meg szeretném köszönnni a sok-sok bíztatást amit kapok tõletek valamint az építõ kritikákat is. Sajnos az utóbbi napokat nem a felhõtlen öröm jellemezte, de úgy gondolom, hogy ezt is meg kellett éljem. Sokat tanultam az egyes meccsbõl és talán az volt a legbosszantóbb, hogy miután gödörbe léptem, egyre görcsösebben játszottam ami nem vezetett sehova. Õszintén szólva nem szerettem volna magam kívülrõl látni, mert valószínûleg elkeseredtem volna. Sajnos a szervám nem ment úgy, mint ahogy szokott, tehát még van mit gyakorolnom.
Egyébként nagyon szerencsésnek tartom magam, mert sokat tudok edzeni, nagyon sok különbözõ stílusú játékossal sikerült tréningeznem, és úgy érzem, hogy a játék is egyre jobban fog menni. Játszottam Patty Schnyderrel, Devenporttal és Chakvetadzéval is. Nagyon kedvesek voltak és jó érzés, hogy befogadnak maguk közé. Patty egyébként már nagyon készül a budapesti Fed Kupára. Õszintén én is várom már, hogy otthon játszhassak. Örülök, hogy elindultam vegyespárosban és álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen híres párom lesz.:) Leander nagyon kedves és vicces srác. Szinte minden nap együtt edzünk. Nagy mókamester az biztos, még amikor 0-5-re állunk, akkor sem hagyja el a humorérzéke. Remélem minél több meccset tudunk játszani együtt.”

sportforum.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top