Connect with us

Sérülése kiszerválta Szávayt

Nincs kategorizálva

Sérülése kiszerválta Szávayt

Szávay Ágnes egész héten kiválóan teniszezett, és ezt megfejelte a döntõben. Az orosz Csakvetadze ellen a magyar lány ugyan vesztett, ám csak hajszállal maradt le harmadik tornagyõzelmérõl.

Szávay-t a remekül játszó Anna Csakvetadze gyõzte le

Szávay-t a remekül játszó Anna Csakvetadze gyõzte le

Az oroszok egyik legjobbja elleni mérkõzésen Szávay Ágnes játékban egy hajszállal sem maradt el ellenfelétõl, a párizsi WTA-torna döntõjében mégis látszott, hogy miben kell fejlõdnie még a mieink legjobbjának. Szávay elképesztõ lelkes volt Csakvetadze ellen, nem ismert elveszett pontot, ráadásul képes volt bármilyen szituációból nyerõt ütni. A harmadik szett egészen szenzációs játékot hozott, és Szávay tényleg csak apróságok miatt maradt alul, az orosz játékosnak minden tudására szüksége volt az utolsó felvonásban.

Ugyanakkor Szávayt a mérkõzés elején állva hagyta Csakvetadze, aki az elsõ szettet köszönhette annak, hogy idõben észrevette a magyar lány gyengébb kezdését. Sajnos ez sokat számított, hiszen az elsõ elveszett szett után világossá vált, hogy alig marad hibázási lehetõség. Ennek megfelelõen ugyan az orosz hölgy kiengedett kissé a második játszmában, ám a harmadikban kegyetlenül koncentrált, és élt Szávay kevés hibáinak egyikével.

A másik feltûnõ dolog Szávay szervái voltak. A magyar lány a napokban panaszkodott kisebb sérülésére, sõt, ápolni is kellett a tornán. Ez láthatóan közrejátszott abban, hogy vasárnap gyengébbek voltak adogatásai, ráadásul második szerváira még kevésbé támaszkodhatott. Sajnos jól látszott, hogy a második adogatásai sebezhetõek, kevés hasznot húzott belõlük a magyar teniszezõ, annál többet orosz ellenfele.

Mindenesetre Szávay egész héten nyújtott parádés teljesítménye alapján az idei nõi teniszszezon is komoly izgalmakat és fantasztikus örömöket tartogat a számunkra!

samsungsport.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top