Connect with us

Hétfõn kezd Szávay Wimbledonban

Nincs kategorizálva

Hétfõn kezd Szávay Wimbledonban

A selejtezõket követõen hétfõn a fõtábla küzdelmei is megkezdõdnek Wimbledonban, a füvespályás Grand Slam-tornán, amelyen magyar játékosért is szoríthatnak a hazai teniszbarátok.

Szávay Ágnes

Szávay Ágnes

Szávay Ágnest a 15. helyen emelték ki, és sokan bíznak abban, hogy újra kijön a lépés a 19 esztendõs tehetségnek. „A fû remek, úgy érzem jó formában vagyok, sokat edzettem, legutóbb például Wozniackival, és alig várom, hogy elkezdõdjék a játék” – mondta a távirati iroda érdeklõdésére a magyar teniszezõ, aki már kedden elutazott Wimbledonba.

Szávay Ágnes a tavalyi pompázatos sikerek után – az év sportolójának is megválasztották – az idén a nagy várakozás ellenére kissé visszaesett. No nem a világranglistán, hiszen a WTA-tornák pontozása kedvezett számára, így a gyengébb eredmények ellenére is elõrébb lépett a rangsorban. Az esztendõ elsõ Grand Slam-tornáján már az elsõ kanyarban búcsúzott, a legutóbb a Roland Garroson pedig a harmadik körig jutott. Az egyes mellett a párosban is szép eredményt érhet el Szávay, hiszen az orosz Dinara Szafinával remek kettõst alkotnak.

A férfiaknál „idõtlen idõk” óta nincs magyar szereplõ, a nõknél pedig Czink Melinda, Nagy Kyra és Arn Gréta már a selejtezõ elsõ köre után búcsút vett a „szentélytõl”. A hölgyeknél amúgy többesélyes a torna: tavaly Venus Williams vitte el a pálmát, és ismerve az amerikai klasszis képességeit – ha megrázza magát – az idén is nyerhet. A belga Justine Henin éppen a Roland Garrost megelõzõen vonult vissza, így befuthat az orosz Marija Sarapova, a párizsi gyõztes – és elsõ helyen kiemelt – szerb Ana Ivanovic, honfitársa, Jelena Jankovic, vagy Szafina.

metro.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top