Connect with us

Izgalmas lesz Wimbledon?

Nincs kategorizálva

Izgalmas lesz Wimbledon?

Nincs sok ideje az elit mezõnynek arra, hogy felkészüljön a teniszezõk „Mekkájának” tartott wimbledoni Grand Slam tornára. Az idei „klasszikus” azért is lehet még érdekesebb, mert igazán élesedik a verseny Nadal és Federer között és ez nagyon jó!

Gyõzelemmel „üzengetett” egymásnak a hétvégén Federer és Nadal. Ez talán a legnemesebb és legsportszerûbb kinyilvánítása annak:” itt vagyok barátom, jó formában vagyok, és el akarlak kapni téged.”

Ezt persze csak mi fogalmazzuk meg így, de borítékolni lehet, hogy mindkét teniszezõ gondolatai e körül a téma körül járnak. Ami nem csoda. Nadal most megérezte annak az ízét a Roland Garroson, hogy milyen, amikor Federer kiszolgáltatott helyzetbe kerül a pályán, és nagyon elverte õt, ami még Wimbledonban sokat kamatozhat neki, az eltérõ borítástól függetlenül.

És hát a borítás. Federernek pont ez jelentheti a motivációt, miszerint újfent bizonyítsa: bár salakon még jobb nála Nadal, kemény borításon és füvön még õ az úr. A héten ráadásul mindketten füves borításon indultak, és ami még érdekes: Nadal jóval erõsebb tornát nyert meg Londonban, mint Federer Hallban. Nadal Djokoviccsal döntõzött, míg Federer Philipp Kohlschreiber gyõzte le a döntõben.

És ez még akár számíthat is Wimbledonban, hiszen nem mindegy, hogy milyen erõs ellenfelekkel játszik az ember egy nagy torna elõtt. Az elõjelek mindenesetre azt suggalják, hogy jó kis torna néz ki idén is Wimbledonban.

ma.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top