Connect with us

Szerdától Londonban készül Szávay

Nincs kategorizálva

Szerdától Londonban készül Szávay

Holnaptól Wimbledonra, utána a budapesti Gaz de France tornára figyel Szávay Ágnes, derült ki a tenisz-világranglista 15. helyezettjének keddi sajtótájékoztatóján.

Szávay Ágnes Wimbledonra készül

Szávay Ágnes Wimbledonra készül

A Gaz de France tornát július 5-13-ig rendezik a Római Teniszakadémián, a versenyen várhatóan kiemelt lesz Szávay Ágnes, rajta kívül pedig több nagy név is ellátogat Budapestre. Szávay a 175 ezer dollár összdíjazású verseny résztvevõi közül Agnieszka Radwanskát, Alize Cornet-t és Petra Kvitovát emelte ki.

Márky Jenõ versenyigazgató a tornával kapcsolatos fejlesztéseket hangsúlyozta: „Új, négyezer fõs lelátó épül, elérhetõ áron lesznek a jegyek, de napi 4-5 óra tévéközvetítés is lesz, amit 18 ország vesz majd át. Szabadkártyára a magyarok közül Arn Grétának van esélye. Az összdíjazás 175 ezer dollár, jövõre viszont 245 ezerre emelkedik majd.”

Aztán persze Wimbledonra terelõdött a szó, a nagy kérdés az volt, hogyan készül a füves versenyre a legjobb magyar teniszezõ: „Itthon, kemény pályán edzettem a Roland Garros után, a hangsúly elsõsorban a megfelelõ kondíció megszerezésén volt. Ma utazom Londonba, holnap reggel fogok elõször füvön edzeni. Angliában aztán öt napon át szokhatom a zöld borítást.”

kétszeres WTA-gyõztesünk a tornával kapcsolatban elmondta: „Két-három nap átállni fûre, azaz néhány edzés után meg lehet szokni. A legjobbakat várom az angol bajnokságtól, mindig csak az adott meccsre fogok koncentrálni.”

Wimbledonban továbbra is Dinara Szafina lesz Szávay partnere párosban, azt viszont egyelõre nem tudni, kinek az oldalán vág neki a budapesti tornának és a pekingi olimpiának.

Mint Szávay megjegyezte, Szafinával Párizs óta csak sms-ben „beszéltek”, de az õ sikerébõl erõt meríthet, elvégre korábban legyõzte már, így számára is csak idõ és munka kérdése egy nagyobb eredmény.

csapatunk.origo.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top