Connect with us

Hódmezõvásárhelyi siker a csapatbajnokságon

Nincs kategorizálva

Hódmezõvásárhelyi siker a csapatbajnokságon

A férfiaknál sorozatban negyedszer a Hód TC nyerte a magyar tenisz csapatbajnokságot, amelyet Mogyoródon bonyolítottak le. Az idei verseny talán az utóbbi évek legizgalmasabbja volt.

A csoportküzdelmekben tulajdonképpen nem történt meglepetés, az esélyesek jutottak tovább az elõdöntõbe, ahol aztán az IDOM TC csapata meglepetésre megverte a GLTE együttesét, ezzel õk kerültek a fináléba, míg a másik ágon a hódmezõvásárhelyi alakulat jutott a döntõbe.

A Mandula Petra és Hultai Gergely mogyoródi létesítményében zajló verseny fináléjában aztán az IDOM TC újra jó teljesítménnyel rukkolt elõ és bizony nem könnyítette meg a korábbi három év bajnokának a dolgát.

A külföldi játékosok csatáját a Csongrád megyei csapat játékosa, a lengyel Olajniczak nyerte 64 62-re a román Cruciat ellen és Bardóczky Kornél is felülmúlta az egy nappal elõbb Balázs Gyurit legyõzõ Kellner Ádámot, Novák Balázs pedig 3-0-ra alakította az állást Tóth Bence legyõzésével. Lukács Dini két szettben legyõzte Jancsó Mikit, Jaross Gábor és Nagy Zoli azonban gyõzni tudott Both Józsi ill. Fenyvesi Tibi ellen, így a három páros találkozó elõtt 4-2- volt az állás a Hód TC-nek, ami még nem jelentett biztos gyõzelmet.

A csatát végül a a Jaross/Tóth és a Nagy/Both kettõs párharca döntötte el, melyet utóbbi duó csak döntõ szett 64-re tudott megnyerni, ezzel pedig a másik két páros találkozót nem volt értelme végig játszani, a Hód TC pedig sorozatban negyedik bajnoki címét szerezte meg.

Kornéléknak sok idejük nem volt megünnepelni a gyõzelmet, ugyanis ma délelõtt már repülõre is ülnek (mármint Kore és Lukács Dénes no meg Kiss Sebõ), hogy Baranyi Szabolcs vezetésével Thessalonikibe repüljenek a Davis Kupa találkozóra.

tennishungary.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top