Connect with us

Meglepetés a szuperligában

Nincs kategorizálva

Meglepetés a szuperligában

A tegnapi napon rendezték meg a magyar férfi csapatbajnokságok legrangosabbikának, a Szuperligának az elõdöntõit, melyben nem várt siker született.

A két, elõzetesen a döntõbe várt együttes közül ugyanis csak a Hód TC tudott bekerülni a fináléba, a másik oldalról pedig az IDOM TC nagyszerû gyõzelemmel került a döntõbe, legyõzve a Balázs-fivérekkel felálló GLTE együttesét.

A Bardóczky Kornélt is a soraiban tudó sokszoros bajnok Hód TC 7-2-re verte az MTK együttesét és mindkét Davis Kupa játékos gyõzelemmel hagyhatta el a pályát. Kore a 18 éves Kovács Márkot verte, Lukács Dénes pedig a korábbi magyar bajnok Pákai Norbinak vágott vissza 7:5, 4:6, 6:3 arányban a tavaly ugyanígy a Szuperliga elõdöntõjében elszenvedett vereségért.

A papírforma itt nem borult, borult azonban az IDOM és a GLTE mérkõzésén, ahol az döntötte el a meccset, hogy az elsõ három gödöllõi versenyzõ közül ketten nem tudták hozni a meccset. A Gödöllõ külföldi versenyzõje, Gabriel Moraru (432.) 6:3, 6:3-ra kikapott a világranglista 142. helyén álló Adrian Cruciattól, ami még nem is meglepetés, az azonban valamelyest az, hogy Balázs Gyuri 6:4, 6:3-as vereséget szenvedett Kellner Ádámtól. Gyuri öccse, Attila 6:2, 6:0-ra verte Tóth Bencét, akit tapasztaltabb csapattársai, Jancsó Miklós és Nagy Zoltán kisegített egy-egy gyõzelemmel, a válogatott szempontjából öröm azonban, hogy a szintén Görögországba készüllõ Kiss Sebõ 6:4, 6:3-ra legyõzte Jaross Gábort, a gyõzelmet azonban a Kellner/Cruciat kettõs biztosította be.

Ma tehát a Hód TC és az IDOM TC küzdhet meg a trófeáért, mely a hódmezõvásárhelyiek kezébe már ötödik alkalommal kerülne, míg a Népligetbe 1999 után elõször vándorolna el.

tennishungary.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top