Connect with us

Boris Becker eljegyezte 16 évvel fiatalabb barátnõjét

Nincs kategorizálva

Boris Becker eljegyezte 16 évvel fiatalabb barátnõjét

A világhírû teniszezõ szûk családi körben megkérte egykori menedzsere lányának a kezét. A 40 éves Boris Becker Szardínia szigetén jegyezte el a 24 éves Alessandra Meyer-Wöldent, akit gyermekkora óta ismer.

Boris Becker a hétvégén megkérte a nála 16 évvel fiatalabb Alessandra Meyer-Wölden kezét. Daily Mail információi szerint a sportoló Szardínia szigetén tette fel a kérdést a lánynak egy gyûrû kíséretében. Az ékszert két gyémánt díszíti. „Az egyik kõ Borist, a másik pedig engem szimbolizál” – nyilatkozta a 24 éves Alessandra Meyer-Wölden, aki egyébként ékszereket tervez. Irene Kessler, Boris Becker szóvivõje elmondta, az eljegyzés szûk családi körben történt.

Boris Becker és a nõk A híresség gyermekkora óta ismeri a lányt, hiszen édesapja volt a menedzsere és legfõbb tanácsadója. Axel Meyer-Wölden 1997-ben, 56 évesen hunyt el. Becker és új barátnõje kapcsolatára akkor derült fény, amikor pár héttel ezelõtt paparazzók lencsevégre kapták õket Formentera, majd Szardínia szigetén. A pár állítólag New Yorkba repül majd, hogy megszervezzék az esküvõt. A ceremóniáról egyelõre nem árultak el több részletet.

Boris Becker korábban már volt nõs. Barbara Feltus színésznõt 1993-ban vette el, és két gyermekük is született: Noah Gabriel most 14 éves, Elias Balthasar pedig 8. Házasságuk azután ment tönkre, hogy 2000-ben kiderült, a sportoló egy londoni hotelben összeszûrte a levet Angela Ermakova modellel, és a rövid afférból egy kislány is született. Becker és Feltus hivatalosan 2001-ben vált el.

Az egykori teniszcsillagot az utóbbi pár évben több közismert és kevésbé híres hölggyel hírbe hozták. Többek között randevúzott Caroline Rocher francia táncosnõvel, valamint Sharlely Kerssenberg holland modellel. „Egy fél év után nem kérhetem meg minden nõnek a kezét, akibe szerelmes leszek. Ahelyett, hogy csalódást okoznék, sokkal fontosabb, hogy tisztességesen viselkedjek” – nyilatkozta Becker még 2006-ban. Ami a sztár menyasszonyát illeti: az Associated Press információ szerint a 24 éves ékszertervezõ korábban egy másik teniszezõ, Tommy Haas párja volt.

velvet.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top