Connect with us

Baranyi kijelölte Dk-csapatát

Nincs kategorizálva

Baranyi kijelölte Dk-csapatát

Baranyi Szabolcs, a tenisz Davis-kupa-válogatott kapitánya kijelölte csapatát a bolgárok elleni, két hét múlva esedékes gyõri találkozóra. A legveszélyesebb ellenfél a csodagyerek, Grigor Dimitrov.

A szakvezetõ Bardóczky Kornélt, Balázs Attilát, Varga Róbertet és Kellner Ádámot hívta meg a március 6. és 8. között sorra kerülõ összecsapásra, amelyre a Dk euro-afrikai zónája II. csoportjának elsõ fordulójában kerül sor.

„A terveim szerint Kornél és Attila vívja az egyeseket, míg a párosban Bardóczky és Varga lép majd pályára. Kellner Ádám lesz az aranytartalék” – mondta pénteken Baranyi.

„A meccsre az Egyetemi Sportcsarnokban, a gyors Gerflor Taraflex borítással ellátott pályán kerül sor. A jövõ héten három napig Hódmezõvásárhelyen, hasonló borításon készülünk, majd a rákövetkezõ hétfõn utazunk Gyõrbe. Nagyon nehéz mérkõzésre számítok, hiszen eljön hozzánk a bolgárok rendkívül tehetséges játékosa, Grigor Dimitrov, aki már néhány top tízes játékos ellen is bebizonyította kivételes képességeit.”

A 17 esztendõs Dimitrov, aki tavaly Wimbledonban és a US Openen is junior bajnoki címet nyert, a múlt héten Rotterdamban legyõzte a cseh Tomas Berdychet és alaposan megszorongatta a világelsõ spanyol Rafael Nadalt is.

„Természetesen más egy ATP-torna és megint más a Davis-kupa. A Dk-ban három nyert szettre megy a játék, ráadásul Dimitrov elõször kap lehetõséget a válogatottban. Három esztendeje Bulgáriában, Plovdivban 3-2-re nyertünk, remélem hazai pályán is sikeresek leszünk” – fûzte hozzá a kapitány.

Magyar gyõzelem esetén a lett-moldáv párharc gyõztesével játszik a Baranyi-alakulat. Az I. csoportba jutáshoz három gyõzelem szükséges.

origo.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top