Connect with us

Ismét megnõsül a teniszcsillag?

Nincs kategorizálva

Ismét megnõsül a teniszcsillag?

Az egykori világhírû teniszsztár, Boris Becker okozta a legnagyobb szenzációt a hét végén Németországban: az ütõt már csak hobbiból kézbe fogó, de változatlanul hatalmas népszerûségnek örvendõ korábbi teniszcsillag ugyanis bejelentette, hogy újra megnõsül

Becker nem véletlenül választotta ZDF Thomas Gottschalk vezette „Wetten, dass…?” címû mûsorát a bejelentésre, azt ugyanis rendszerint több millióan nézik. S a korábbi kedvencet több millióan szánták még hónapokkal ezelõtt, amikor már az eljegyzés után zátonyra futott korábbi, ugyancsak az egész ország nyilvánossága elõtt zajló kapcsolata.

A 41 éves Boris Becker a közszolgálati televízió mûsorában együtt jelent meg „régi-új” szíve választottjával, a brazil apától és svájci anyától származó, holland állampolgár Lilly Kersenberggel. A valóban rendkívül szép modellel együtt jelentették be, hogy június 12-én a svájci St. Moritzban házasságot kötnek.

Becker már a tavaly novemberi – hasonló – Gottschalk-showra lett volna hivatalos, és az esküvõt valójában akkor kívánta bejelenteni. Csakhogy akkori szerelmét, Sandy-Meyer Wöldent a mûsor elõestéjén „ejtette”, s visszatért Lilly Kersenberghez, akihez korábban már több mint három éves kapcsolat fûzte. A többszörös wimbledoni gyõztes sztárnak ezt akkor mindenki megbocsátotta, a Lillyvel most bejelentett házasság esetleges lefújását azonban – legalábbis egy idõre – még Beckernek sem néznék el.

Ugyancsak június 12-én, s a tervek szerint ugyancsak St. Moritzban köt újabb házasságot Boris Becker volt felesége, Barbara, akihez a volt teniszprofit valóban nagy szerelem fûzte, s akivel nyolc évig élt együtt. A házasságból két fiú született, s az a hírek szerint Becker félrelépései miatt ment tönkre. Közben az orosz Angela Jermakovával 1999-ben egy londoni bár mosdójában létesített forró villámkapcsolatból egy lánya is született.

Az újabb házasságot bejelentve Becker nem tagadta meg önmagát. Elismerte, hogy sokáig kereste az igazit, sokat harcolt érte, s mindez számára nem csekély „szórakozást” is okozott. De hogy bebizonyítsa, Lilly esetében valóban az igaziról van szó, cirkuszi artista módjára még egy valóban lángoló szíven is átugrott. S eközben meghatotta Németországot, amely ismét – s még erõsebben – a szívébe fogadta õt.

hirextra.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top