Connect with us

Szávay döntõ szettben kapott ki

Nincs kategorizálva

Szávay döntõ szettben kapott ki

A 22. helyen kiemelt Szávay Ágnes kikapott a hetediken rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanskától az Indian Wells-i tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású nõi versenyében.

Szávay Ágnes nyert helyzetbõl vesztett

Szávay Ágnes nyert helyzetbõl vesztett

A vereség azért lehet különösen bosszantó, mert Szávay 3:1-re vezetett a harmadik játszmában, de ezután teljesen összeomlott – az idén már nem elõször.

Az elõzõ két fordulóban egyaránt 4:0-s elõnyre tett szert az elsõ szettben Szávay Ágnes, most azonban õ „ragadt be” a rajtnál, és produkált hasonlót, mint Gallovits Edina és Kristina Barrois õ ellene. Ági azonban sajnos még rajtuk is túltett, ugyanis 27 perc alatt 6:0-ra bukta el a nyitó játszmát, egyszerûen semmi sem sikerült neki.

A folytatás már sokkal biztatóbban alakult, Szávay rögtön elvette ellenfele adogatását, és bár Radwanska is így tett, 5:5-ig fej-fej mellett haladtak, Áginak ráadásul több bréklehetõsége is volt, élni azonban nem bírt ezekkel. Egészen a 11. játékig, ekkor ugyanis megint elvette a lengyel szerváját, és mivel ezután a sajátját biztosan hozta, 7:5-tel egyenlített.

A döntõ játszmában megmaradt a magyar lány lendülete, ugyanis 3:1-es vezetésre tett szert. Itt azonban érthetetlen módon megtorpant, olyannyira, hogy több játékot már nem is tudott nyerni, így 6:0, 5:7, 6:3-as sikerével Radwanska jutott be a negyeddöntõbe.

A világranglistán elfoglalt helyezésük és a kiemelés alapján mondhatjuk, hogy a papírforma érvényesült, ám ez most aligha vigasztalja a magyar szurkolókat és Szávayt, aki már nem elõször kapott ki az idén nyerõ helyzetbõl. Monterreyben 6:3, 4:1-rõl bukott el Vania Kinggel szemben, Acapulcóban pedig 6:1, 4:0-ról fordított ellene Arn Gréta.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top