Connect with us

Beckham és Murray a halálos kór ellen

Nincs kategorizálva

Beckham és Murray a halálos kór ellen

Újabb jótékonysági akcióhoz csatlakozott a labdarúgóvilág ünnepelt csillaga: David Beckham ezúttal a malária elleni nagy-britanniai alapítvány munkáját segíti és népszerûsíti.

Andy Murray

Andy Murray

Az AC Milannal szerdán Budapesten járt klasszis mellett a teniszezõ Andy Murray, valamint az atléta Denise Lewis is támogatja a Malaria No More UK-t. A három sportember a napokban találkozott Gordon Brown miniszterelnökkel a Downing Street 10 alatt található rezidencián.

Újabb jótékonysági akcióhoz csatlakozott a labdarúgóvilág ünnepelt csillaga: David Beckham ezúttal a malária elleni nagy-britanniai alapítvány munkáját segíti és népszerûsíti. Az AC Milannal szerdán Budapesten járt klasszis mellett a teniszezõ Andy Murray, valamint az atléta Denise Lewis is támogatja a Malaria No More UK-t. A három sportember a napokban találkozott Gordon Brown miniszterelnökkel a Downing Street 10 alatt található rezidencián.

A non-profit szervezet szeretné, ha a súlyos kór többet nem ütné fel a fejét a nagyvilágban, ehhez azonban rengeteg pénzre van szükség. Az elsõsorban Afrikában pusztító halálos kórt azzal is megelõzhetik, ha egy 5 font értékû ágyhálóval tartják távol az alvó emberektõl a betegséget terjesztõ moszkitóktól. Nemzetközi kimutatás szerint a földrészen félpercenként hal meg egy kisgyerek a maláriától…

Beckham és Murray tagja lett a szervezet vezetõségének, vasárnap pedig a Wembley-stadionban futballteniszezett egy közel 70 méteres háló fölött. Utána pedig szabadrúgásokat gyakoroltak a világ elsõ, moszkitóhálójával ellátott kapujára.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy Andyvel együtt segíthetek a Malaria No More-nak. Az UNICEF jótékonysági nagyköveteként már jártam Sierra Leonéban, és láthattam, milyen pusztítást végez a betegség. A malária számít az elsõ számú gyilkos kórnak az öt évnél fiatalabb gyermekek számára. Félelmetesek és riasztóak a statisztikák” – mondta David Beckham.

sporthirado.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top