Connect with us

Czink két szettben gyõzött Charlestonban

Nincs kategorizálva

Czink két szettben gyõzött Charlestonban

Remekül kezdõdött a Charlestonban zajló, 1 millió dollár összdíjazású nõi torna Czink Melinda számára. A világranglistán 82. helyen álló magyar lány az 1. fordulóban két szettben búcsúztatta az amerikai Jill Craybast.

Czink Melinda remekül kezdett

Czink Melinda remekül kezdett

A 34 éves amerikai Craybas a világranglistán négy hellyel Czink Melinda mögött áll, így kettejük találkozója izgalmas mérkõzést ígért Charlestonban. Már csak azért is, mert eddigi két találkozójukat az amerikai nyerte meg, vagyis Czinknek volt törlesztenivalója.

Az 1. fordulóban zajló összecsapást ennek megfelelõen Czink kezdte jobban, ugyanis egy korai brék után 3:0-ra elhúzott, majd 4:1-re is vezetett, végül 6:2-re megnyerte az elsõ szettet.

Az elsõ játékban Czink hat bréklabdájából hármat értékesített, míg ellenfele hat lehetõségbõl csak egyszer tudott brékelni.

A második szettben 2:2-es állásnál vette el ismét a magyar lány Craybas adogatását, és ez elég is volt a játszma és a mérkõzés megnyeréséhez, mert a folytatásban már egyikük sem brékelt.

Czink 6:2, 6:4-re gyõzött, és továbbjutott a legjobb 32 közé, ahol a világranglistán 121. helyen álló amerikai Vania King lesz az ellenfele. Eddigi egyetlen meccsüket tavaly Birminghamben, füvön két szettben Czink Melinda nyerte meg.

Ugyanakkor figyelmeztetõ jel lehet Czink számára, hogy King az 1. fordulóban a 14. helyen kiemelt fehérorosz Olga Govorcsovát verte meg, és King idén már Szávay Ágnest is legyõzte Monterreyben.

A torna 1. fordulójában a kiemeltek közül az ukrán Alona Bondarenko, a francia Virginie Razzano és a kínai Peng Suaj is két szettben jutott tovább. A 14. helyen rangsorolt fehérorosz Olga Govorcsova viszont kiesett.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top