Connect with us

Czink Melinda kikapott

Nincs kategorizálva

Czink Melinda kikapott

A legjobb négy közé jutásért játszott Czink Melinda és a 6. helyen kiemelt Marion Bartoli az egymillió dollár összdíjazású charlestoni tornán, de sajnos papírforma eredmény született.

Bartoli már túl nagy falatnak bizonyult Czinknek

Bartoli már túl nagy falatnak bizonyult Czinknek

Egy gyors brékváltás után a világranglista 13. helyezett francia teniszezõnõ ismét elvette Czink Melinda adogatását és ezt a brékelõnyt már meg tudta tartani az elsõ játszmában. Öt-négy után Czink Melinda zsinórban öt gémet veszített el, ami döntõnek bizonyult. Az elõzõ nap Nádja Petrova ellen maratoni csatát vívó magyar teniszezõ alaposan elfáradt. Bartoli villámgyorsan kihasználta Czink megingásait és végül 67 perc alatt bejutott az elõdöntõbe, ahol a Venus Williamst búcsúztató Sabine Lisicki lesz a francia hölgy ellenfele.

Czink Melinda kezdte az adogatást, a francia lány rögtön két bréklabdához jutott (15-40) és elvette a magyar teniszezõnõ adogatójátékát (0:1). Czink a következõ gémben három bréklabdához jutott (0-40), Bartoli egy kettõshibával semmire bukta el saját adogatójátékát (1:1). Folytatódott az egymás hibáiból élés, semmi-harminc után újabb két bréklabdához jutott Bartoli, ki a másodikat ki is használta (1:2). Bartoli ezúttal hozta adogatásait, így meg tudta tartani brékelõnyét (1:3). Negyven-semmi után harmadik kettõs hibáját vétette ezen a mérkõzésen Czink, de végül behúzta ezt a gémet (2:3). A következõ játékban két pontot tudott csinálni Czink (2:4). Magabiztosan hozta Czink az újabb adogatójátékát, igaz egy újabb kettõshiba ismét becsúszot (3:4). A magyar teniszezõnõ ismét csak két pontra volt képes Bartoli ellen (3:5). Czink Melinda sikeresen adogatott a játszmában maradásért (4:5). Harminc egyenlõ után bréklabdához jutott Czink, ám Bartoli hárította a kísérletet. A francia lány elsõ játszmalabdáját értékesíteni tudta, ezzel 39 perc alatt megnyerte az elsõ szettet (4:6).

A második játszmában is Czink Melinda kezdhetett adogatni, sajnos a magyar lány már ötödik kettõshibáját könyvelhette el ebben a gémben. Bartoli rögtön brékelte Czinket (0:1). A következõ játékban két kettõshibát is vétett Bartoli, ám mégis behúzta a gémet (0:2). A francia lány újabb két bréklabdához jutott, amibõl az elsõt rögtön kihasználta (0:3). Megtorpant Czink Melinda, semmire nyerte adogatójátékát Bartoli (0:4). Zsinórban öt elveszített játék után nyert ismét gémet Czink (1:4). Egy óra játék elteltével Czink Melindának a játékban maradásért kellett adogatnia (1:5). Bartoli két brék- és egyben meccslabdához jutott, ám Czink Melinda mindkettõt hárította. Az újabba meccslabdát azonban már értékesíteni tudta Bartoli (1:6).

Az elõdöntõben:

Gyementyjeva–Wozniacki
Lisicki–Bartoli.

sportforum.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top