Connect with us

Szávaynak nem sikerült a bravúr

Nincs kategorizálva

Szávaynak nem sikerült a bravúr

Szávay Ágnes jól kezdte a második helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva elleni mérkõzést a stuttgarti tenisztorna nyolcaddöntõjében, de végül – miután a rövidítésben elveszítette az elsõ játszmát – két szettben kikapott, így búcsúzott a ver

Szávay Ágnes az elsõ szettben jól tartotta magát

Szávay Ágnes az elsõ szettben jól tartotta magát

Szávay Ágnes a japán Szugijama Ai legyõzése után a második helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjevával csapott össze a stuttgarti salakpályás WTA-torna nyolcaddöntõjében.

A magyar teniszezõ kiválóan kezdte a mérkõzést: a negyedik játékban elvette Gyementyjeva adogatását, míg saját szerváit meg tudta nyerni, így 4:1-re vezetett.

Ám a világranglista harmadik helyén álló orosz ezután megnyerte adogatását, majd elvette Szávay adogatójátékát. A szett végül a rövidítésben dõlt el, ami Gyementyjevának kedvezett, így az orosz nyerte meg az elsõ játszmát.

A második játszma elején úgy tûnt, hogy Szávayt lebénította az elsõ szett elvesztése: Gyementyjeva az elsõ három játékot megnyerte, míg a magyar sportoló csak a negyedik gémben tudta hozni adogatását.

Szávay 4:1-es hátrány után már nem tudott visszakapaszkodni, és végül Gyementyjeva 6:1-re nyerte meg a játszmát, így a magyar teniszezõ búcsúzott a stuttgarti tornától, mivel párosban nem indult.

Szávay Ágnes nem tört össze a vereség után.
„Nem vagyok elkeseredve a vereség miatt, mert úgy érezem, hogy jól teniszeztem, különösen az elsõ szettben” – nyilatkozta a mérkõzés után Szávay. – A második játszmában sajnos kissé passzív voltam, a riválisomnak viszont minden bejött.”

A Szávay Ágnest a stuttgarti WTA-tornán búcsúztató Jelena Gyementyjeva elmondta, idén elõször szerepel salak pályás tornán, és ezért kezdett gyengén a magyar teniszezõ ellen.
„Nagyon gyengén kezdtem a mérkõzést, nem volt könnyû 4:1-es hátrányból visszakapaszkodni – mondta Gyementyjeva a Szávay elleni meccs után. – Ez az elsõ versenyem idén salakon, és a lábmunkám még nem az igazi ezen a borításon.”

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top