Connect with us

Dokics papa perújrafelvételre számíthat

Nincs kategorizálva

Dokics papa perújrafelvételre számíthat

A szerb-ausztrál teniszezõ, Jelena Dokics édesapja, Damir Dokics perújrafelvételre számíthat. A sportoló édesapját júniusban nem jogerõsen tizenöt hónapos börtönbüntetéssel sújtották, amiért Ausztrália szerbiai nagykövetét halálosan megfenyegette.

„Igazságos ítéletre számítunk, akkor pedig kiderül, hogy Damir ártatlan, így szabad ember lesz” – nyilatkozta Dokics apuka jogainak képviselõje, Bosiljka Djukics.

Damir Dokicsot júniusban bûnösnek találták abban, hogy telefonon életveszélyesen megfenyegette az ausztrál nagykövetet. Damir Dokicsot májusban vették õrizetbe, ráadásul a házkutatás során engedély nélkül tartott fegyvereket, köztük kézigránátot foglaltak le nála.

Dokics apuka azzal fenyegetõzött: rakétával felrobbantja az ausztrál nagykövet autóját, ha az nem akadályozza meg, hogy Ausztráliában negatív csengésû cikkek jelenjenek meg róla. Késõbb aztán azzal védekezett, hogy : mindezt nem szánta komolynak, csak mérgében mondott ilyen meggondolatlanságokat.

A megjelent interjúk témájául szolgáló információkat az ausztrál média nem magától találta ki, Jelena Dokics adott olyan nyilatkozatokat, amelyekben többek között arról is beszélt, hogy édesapja megverte õt.

A 26 éves Jelena Dokics még az egykori Jugoszláviában született, majd gyerekként családjával Ausztráliába vándorolt. A 2000-es sydneyi olimpián már új hazáját képviselte, abban az évben Wimbledonban elõdöntõt játszhatott. Egy évvel késõbb visszakozott, és Ausztrália helyett ismét szülõhazája, Szerbia színeit képviselte, hogy aztán 2006-ban megint ausztrálként teniszezzen.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top