Connect with us

Kurnyikova gyermeket vár

Nincs kategorizálva

Kurnyikova gyermeket vár

A januári pletykákkal ellentétben, most már biztosan tudni, hogy jön a trónörökös. Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova megerõsítette, hogy gyermeket vár Enrique Iglesiastól.

Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova és a spanyol énekes – szívtipró Enrique Iglesias elsõ gyermeküket várják. Ez pedig egy igen éles fordulat az õ hullámvölgyekkel teli kapcsolatukban, amely immár hét éve tart.

Szinte minden évben felröppent a hír szakításukról, többször elhangzott még az is, hogy a Enrique nem áll készen a gyerekre, míg Anna állítólag nagyon is vágyott rá.
2008-ban még szakítottak is, miután hat hónap együttélés után a legszexibb sportolónõnek kikáltott Anna úgy kidobta a spanyol macsót a házából, hogy lába sem érte a földet.

Idén, év elején felröppent a pletyka, hogy az orosz teniszsztár terhes. Több internetes portál is lehozta a pletykát, melyet egy lesifotós képei alapján terjesztettek. Akkor a hír kacsának bizonyolt. Most viszont biztos, hogy a sztár párnak tényleg kisbabája születik.

A kérdés már csak az, hogy Enrique igába hajta e a fejét, ugyanis köztudott, hogy az énekes nem nagyon hajlik arra, hogy oltár elé álljon. Idén júniusban például azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy még nem áll készen arra, hogy családi életet éljen:

„Jelenleg életem azon a korszakát élem, amikor egyátalán nincs affinitásom a nõsülésre- jelentette ki határozottan. – Egyátalán nem gondolom, hogy az én koromban már rohanni kéne az oltár elé. „

Bár lehet, ez csak a macsó marketing része, ugyanis nemrég a teniszezõnõt csillogó gyémánt eljegyzési gyûrûvel az ujján fotózták le. Ám a gyûrût illetõ kérdések elõl a 28 éves Anna elzárkózott és azonnal zsebre dugta árulkodó kezét.

Mindezek mellett az ifjabb Iglesias hithû katolikus, így elsimerte, hogy amennyiben barátnõje teherbe esne, feleségül venné, de csak is ebben az esetben hajlandó anyakönyvvezetõ elé állni.

„Természetesen, ha a kapcsolatunkban gyermekek is lesznek, akkor a házasság teljesen más megvilágításba kerül.” –mondta Enrique Iglesias.

Bizony eljött az igazság pillanata. Kurnyikova és Iglesias családja is bejelentette, hogy Anna nagyjából két hónapos terhes. Sõt, az orosz bombázó már vissza is mondta a Sunday’s Malibu Triathlonon való részvételét a komplikációk elkerülése végett.

hirextra.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top