Connect with us

Cash-Leconte döntõ a Tennis Classics-on

Nincs kategorizálva

Cash-Leconte döntõ a Tennis Classics-on

A budapesti teniszgála elõdöntõjébõl Henri Leconte és Pat Cash jutott a vasárnapi fináléba.

A Papp László Sportarénában zajló látványos tornán, amelyen a nyolcvanas, kilencvenes évek talán legkiválóbb teniszcsillagai lépnek pályára, a két zseniális teniszezõ mulattatta is a szépszámú publikumot, és tudása legjavából adott ízelítõt.

Ami a puszta tényeket illeti, az ausztrál Cash – Wimbledon 1987-es bajnoka – az elsõ játszmában 4:4-nél, a másodikban pedig 2:2-nél vette el francia riválisa adogatását, és elõnyét már nem is adta ki a kezébõl. Alkalmanként nagyon is komolyan teniszeztek, többségében pedig bolondoztak a pályán, persze olyan megoldásokat bemutatva, amelyekre csak nagyon-nagyon kevesen képesek. Például Cash és Noah.

„Pokoli nehéz Yannick ellen összpontosítani, mert annyit szórakozik a pályán” – fogalmazott a meccs után az ausztrál, aki egy kis nevettetésért szintén nem ment a szomszédba.

Noah, aki 1983-ban a Roland Garroson diadalmaskodott, az összecsapás után az egyik kérdésre válaszolva elárulta, hogy két komoly szenvedélye van: a tenisz mellett imád zenélni.

A másik elõdöntõben a hatszoros Grand Slam-gyõztes Edberg a többi szereplõvel ellentétben nagyon komolyan vette a mérkõzést, egy cseppet sem bolondozott, ám a tréfamester francia muskétás mégis elbánt vele. Leconte, aki pályafutása során mindössze egy alkalommal – 1988-ban a Roland Garroson – jutott be GS-döntõbe, viszonylag simán nyerte az elsõ szettet.

A másodikban Edberg mindent megtett a gyõzelem érdekében, egészen 6:6-ig fej-fej mellett haladt a két egykori gigász. A rövidítésben aztán 6:4-nél két meccslabdához is jutott a „bûvös” balkezes francia. Az elsõt még hárította Edberg, ám a másodikkal már nem tudott mit kezdeni. A francia játékos néhol egészen kiváló megoldásokkal szórakoztatta a közönséget, míg Edberg ezúttal is hozta szokásos elegáns játékát.

Vasárnap 15 órakor a 3. helyért mérkõznek meg, 18 órától a döntõ következik.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

  • Nincs kategorizálva

    Nadal elégedetlen, de bizakodik!

    By

    Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

  • Nincs kategorizálva

    Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

    By

    A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

  • Nincs kategorizálva

    Gisela Dulko visszavonul

    By

    Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top