Connect with us

Újabb titkokra derült fény Agassi könyvében

Nincs kategorizálva

Újabb titkokra derült fény Agassi könyvében

Paróka volt Andre Agassi oroszlánsörényszerû, hosszú haja, amelyet a 90-es években hordott – árulta el az egykori teniszsztár önéletrajzi könyvében, amelybõl több brit lap közölt szombaton részleteket.

Andre Agassi újabb titka

Andre Agassi újabb titka

Agassi az Open címû kötetben leírja, hogyan rögzítette eredeti hajához a parókát, amelyet elsõ Grand Slam-gyõzelmekor, az 1990-es French Open-en is felvett. Akkor saját bevallása szerint nem gyõzelemért imádkozott, hanem azért, hogy ne essen le mûhaja.

A sportoló állítólag azért kezdett el parókát hordani, hogy elrejtse egyre fokozódó hajhullását. „Minden reggel arra keltem, hogy egy újabb hajcsomó van a párnámon, a mosdókagylóban és a lefolyóban.” A French Open döntõje elõtt azonban a parókája tusolás közben elkezdett szétbomlani, ezért behívta testvérét, Philly-t a hotelszobába, és közösen erõsítették rá a mûhajat Agassi fejére. „Megfordult a fejemben, hogy paróka nélkül kezdek el játszani, de féltem az újságíróktól, hogy megírják, mennyire hullik a hajam.”

A döntõ meccs közben mindvégig az járt a fejében, hogy mûhaja a porba hullik és „tévénézõk milliói ugranak fel székükbõl és kiguvadó szemekkel ordítják, hogy Andre Agassi haja leesett fejérõl”.

Agassi aztán volt felesége, Brooke Shields tanácsára borotválta le fejét: akkor a könyv szerint olyan volt, mintha minden foga kihullott volna.

A héten Agassi egyébként azt is bevallotta, hogy a kilencvenes évek végén drogozott: metamfetamint használt, és le is bukott egy drogteszten. A sportolót csak azért nem tiltották el, mert elhitette a teniszszövetséggel, hogy akaratán kívül, véletlenül került szervezetébe a szer.

telesport.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top