Connect with us

Wozniacki sportfogadás miatt kapott kil?

Nincs kategorizálva

Wozniacki sportfogadás miatt kapott kil?

Angol lapértesülések szerint a hatóságok vizsgálják a nõi világranglistán hatodik helyezett Caroline Wozniacki teniszezõ mérkõzését, mert gyanús körülmények közepette adta fel Anne Kremer elleni találkozóját 7:5, 5:0-s vezetésénél.

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Angol lapértesülések szerint a hatóságok vizsgálják a nõi világranglistán hatodik helyezett Caroline Wozniacki Anne Kremer elleni mérkõzését, mert a dán teniszezõ 7:5, 5:0-s vezetésénél gyanús körülmények közepette adta fel mérkõzését a Luxembourg Open elsõ fordulójában.

A megszellõztetett információk szerint Wozniacki 7:5, 3:0-s vezetésénél édesapja a család anyanyelvén, lengyelül, azt tanácsolta lányának, hogy adja fel a mérkõzést, mert sérülése miatt úgysem léphetne pályára a következõ fordulóban, de így legalább megadná az esélyt Kremernek, hogy a második fordulóban is pályára léphessen.

„Amikor láttam, hogy megsérült, azt tanácsoltam Carolinének, hogy a játszma eredménye lehet akár 5:0, 4:1, vagy 3:2 is, úgysem léphet pályára a következõ fordulóban, mert az egészsége a legfontosabb. Nagyon büszke vagyok rá amiatt, hogy így adott egy esélyt a hazai pályán játszó ellenfelének” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban Piotr Wozniacki, a teniszezõ édesapja.

A mérkõzést az interneten nyomon követõk a közelben elhelyezett mikrofonoknak köszönhetõen meghallották Wozniacki édesapjának utasításait, és tömegesen elkezdtek fogadni a vert helyzetben lévõ Kremer gyõzelmére.

„Normális, ha az emberek fogadnak mérkõzésekre. Valakik nyernek, valakik veszítenek. Én csak annyit tudok biztosan, hogy tiszta a lelkiismeretem, és számomra ez a legfontosabb. Ha pedig valakinek kétsége van a sérülésemmel kapcsolatban, annak meg tudom mutatni az orvosi látleleteket” – nyilatkozta egy dán újságnak az ifjú teniszezõ.

A Nõi Tenisz-szövetség (WTA) mindenesetre vizsgálatot indít a találkozót illetõen, bár az egyik legnagyobb fogadásokkal foglalkozó honlap szerint nem volt szokatlanul nagy bevételük, vagy veszteségük a meccs miatt.

Ha nem is találja bûnösnek a WTA Wozniackit, még elmarasztalhatja azzal az indokkal, hogy „nem teljes erõbedobással” játszott.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top