Connect with us

Djokovics legyõzte Nadalt

Nincs kategorizálva

Djokovics legyõzte Nadalt

A szerb Novak Djokovics két szettben 7:6, 6:3-ra legyõzte a spanyol Rafael Nadalt a Londonban zajló ATP-világbajnokságon, és így Nadal három vereséggel zárta a tornát. Djokovics továbbjutása attól függ, hogy mit játszik Söderling és Davigyenko.

Rafael Nadal búcsúzott

Rafael Nadal búcsúzott

A Londonban zajló ATP-világbajnokság pénteki játéknapján, a B-csoport utolsó fordulójában Djokovics és Nadal találkozott. Úgy nézett ki a képlet a mérkõzés elõtt, ha a szerb kikap, akkor nem juthat be az elõdöntõbe, míg egy esetleges gyõzelme esetén a Davigyenko-Söderling találkozótól függ a továbbjutása.

Úgy kezdõdött a találkozó, mint egy igazi nõi meccs – sok brékkel. Nadal kétszer, míg Djokovics egyszer bukta el a szerváját, ezután a szerb játékos nyugodott meg hamarabb, így elõnybe került. 4:3-s vezetésénél Nadal visszavette a brékhátrányt, így 6:6 után rövidítés következett.

Ebben ugyanaz történt, ami a mérkõzés addigi részében is, a döntõ pontokat Djokovics nyerte meg, és 7:5-tel övé lett a tie-break.

A második szettben 2:1-s Djokovics-elõnynél Nadal ápolást kért, de rögtön utána el is bukta az adogatását, és a következõt is nagy nehézségek árán tudta csak hozni.

Dicséretére legyen mondva, hogy nem adta fel, még ha nem is úgy jöttek az ütései, ahogy a sérülése elõtt (ez jellemzõ volt rá egyébként az egész vb-n). 5:3-s Djokovics vezetésnél a szerb a mérkõzésért adogathatott, de Nadal két mérkõzéslabdát is hárított, a harmadikat azonban már nem tudta, így 7:6, 6:3-ra a szerb játékos nyerte a majd kétórás mérkõzést. Djokovics továbbjutása a csoport záró összecsapásán dõl el.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top