Connect with us

Nincs kategorizálva

Nadal kiesett

Második mérkõzését is elveszítette Rafael Nadal a Londonban zajló ATP-világbajnokságon: a világranglista második helyén álló spanyol teniszezõt az orosz Nyikolaj Davigyenko verte meg két szettben, 6:1, 7:6-ra.

Rafael Nadal már matematikailag sem juthat tovább

Rafael Nadal már matematikailag sem juthat tovább

Mivel mindkét játékos elveszítette elsõ mérkõzését, mindkettejük számára kiemelten fontos volt az esti találkozó, amely elõtt a közelmúlt Davigyenko sikerét ígérte: legutóbbi egymás elleni meccsüket az orosz nyerte meg két szettben.

Egyébként összesen hétszer találkoztak egymással, és Nadal „mindössze” négy meccset tudott megnyerni orosz riválisa ellen – kevés olyan teniszezõ van, aki ellen ilyen „gyenge” a spanyol klasszis mérlege.

Davigyenko magabiztosan kezdte a mérkõzést, hozta saját szerváját, majd elvette Nadal adogatását. A spanyol második szervajátékát már megnyerte, ám a hatodik játékban ismét brékelni tudott az orosz, ezzel gyakorlatilag eldöntve az elsõ szett sorsát, amelyet 6:1-re nyert meg.

A második játszmában már nagyobb ellenállást tanúsított a világranglistán második helyen álló spanyol, és hiába került az ötödik gémben brékhátrányba, három játékkal késõbb õ is elvette ellenfele adogatását.

A végjátékot a világranglista-hetedik Davigyenko bírta jobban, aki 5:5-nél ismételten brékelt, és így a mérkõzésért szerválhatott, azonban Nadal is elvette ellenfele adogatását, és 6:6-ra módosította az állást. A tie-break azonban az orosz 7:4-es sikerét hozta.

Nadal elszenvedte második vereségét is a tornán, és ezzel az is eldõlt, hogy a spanyol klasszis nem juthat tovább a csoportból.

NSO

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Continue Reading
Ez még érdekelhet...

Több innen: Nincs kategorizálva

 • Nincs kategorizálva

  Nadal elégedetlen, de bizakodik!

  By

  Rafael Nadal egy interjújában elmondta, hogy elégedetlen a teljesítményével, de abban bízik, hogy napról napra egyre...

 • Nincs kategorizálva

  Djokovics a Roland Garrost célozta meg!

  By

  A világranglista első helyén álló Novak Djokovics kijelentette, hogy a 2013-as esztendőben a Roland Garros megnyerése...

 • Nincs kategorizálva

  Gisela Dulko visszavonul

  By

  Befejezi pályafutását Gisela Dulko – jelentette be nyílt levélben a 27 éves teniszező. Az argentin játékos...

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top